logo
Немає у наявності
Артикул
Lan-WSM

Зволожуюча нічна маска Laneige Water Sleeping Mask 15 ml

Зволожуюча нічна маска Laneige Water Sleeping Mask 15 ml 1 5 5 1

Мініатюра нічної маски для шкіри обличчя Laneige Water Sleeping Mask здатна змінити шкіру лише за одну ніч. Засіб має антивіковий ефект, перешкоджає зневодненню, лущенню, появі зморшок, в'яненню і сприяє підвищенню тонусу зрілої шкіри. Корейська нічна маска для обличчя дає моментальний результат, внаслідок чого вранці шкіра виглядає відпочившою, свіжою, пружною та доглянутою. Застосування дозволяє позбутися слідів недосипання та стресу.

Special Price 95,00 ₴ Regular Price 250,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейська маска Laneige Water Sleeping Mask розгладжує дрібні та глибокі зморшки, позбавляє від заломів та робить шкіру здоровою на вигляд. Унікальна формула, на основі якої виготовлена маска, сприяє активному зволоженню та утриманню вологи глибоко у клітинах, завдяки чому вона не випаровується. Маска містить спеціальну воду, що містить частинки цинку, марганцю, калію, натрію та кальцію, які сприяють зміцненню стінок судин, підвищенню щільності епідермісу, підтримуючи його здоровий стан.

Основний склад

Крім спеціальної води, насиченої корисними елементами, до складу маски Laneige Water Sleeping Mask входить велика кількість гіалуронової кислоти, вітаміну C та рослинних екстрактів, дія яких спрямована на насичення клітин мікроелементами, мінералами та вітамінами, що перешкоджають голодуванню шкіри та пересиханню її верхнього шару. Така комбінація активних компонентів перешкоджає в'яненню шкіри, запобігаючи обвисанню та появі зморшок, одночасно підвищується її стресостійкість і природний захист.

Засіб має гелеву консистенцію, що швидко вбирає в шкірний покрив, не залишаючи липкої або жирної плівки. Шкіра стає гладкою, пружною і шовковистою, а обличчя доглянутим здоровим і гарним на вигляд. Регулярне використання дозволяє повністю позбавитися сухості, подразнень, набряків та інших недоліків шкіри.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити нічну маску Laneige Water Sleeping Mask в Києві та Україні, з урахуванням доставки додому. Замовити засіб за вигідною ціною можна онлайн або зателефонувавши за телефоном, вказаним на сайті.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Зневодненість
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження
To Top