logo

Missha

Missha
Asc

3 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

3 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Корейські вчені перші у світі змогли довести, що виглядати у 40 років, як у 20 реально, і нічого в цьому немає фантастичного. Для цього необхідно лише підібрати правильні косметичні засоби та вести здоровий спосіб життя. Тому був створений унікальний у своєму роді бренд преміум класу косметика Missha, який отримав величезну популярність серед професійних косметологів та рядових користувачів.

корейський BB крем Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA++

Коротка історія бренду

Ця марка косметики була зареєстрована на початку 2000 року, а перші продажі пішли з онлайн-магазину, який у перекладі з англійської називався «Люби свою шкіру. Люби своє тіло». У ті часи інтернет-магазини ще не були дуже популярними, тому керівництву компанії довелося ухвалити рішення розпочати роздрібну торгівлю звичайним способом. Тепер стало можливим перед тим, як купити Missha ознайомитися з ним візуально.

На сьогоднішній момент бренд «Міша» добре знайомий не лише азіатським жінкам, а й європейським, американським, а також австралійським. Усі представниці прекрасної статі, які багато років користуються цією косметикою, стверджують, що Міша, ціна на який досить висока, повністю виправдав їхні очікування та витрачені кошти.

З 2008 до 2016 року – це період активного розвитку бренду. За ці роки було відкрито 1500 офлайн-магазинів у всьому світі, продано товару на суму понад 6 млн. доларів.

корейський бб крем Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA++

Чому варто придбати продукцію бренду?

Головна особливість усіх серій продукції цієї корейської компанії полягає у 100% натуральності та ефективності. Крім цього, всі продукти проходять ретельну перевірку щодо безпеки та гіполергенності. Провідні фахівці «Міша» впевнені, що успіх будь-якого косметичного засобу можливий лише за дотримання трьох основних правил:

  • У складі повинні бути присутніми лише екологічні та природні інгредієнти;
  • Ніколи не варто зупинятися на досягнутому і необхідно постійно вдосконалювати свій продукт;
  • Робити завжди максимальний наголос на результативності засобів.

Косметику Missha купити варто лише тому, що вони мають власні дослідницькі лабораторії, які працюють над вивченням властивостей шкіри, її проблемами та способами їх усунення. Саме знання, отримані у процесі такої дослідницької роботи, сприяють створенню унікальних косметичних засобів.

корейський bb крем Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA++ мініатюра

Де краще косметику Missha купити в Україні

Ознайомитись із продукцією даної марки можна в інтернет-магазині New Skin. Тут представлений багатий вибір товарів для вирішення різних косметичних та дерматологічних проблем. Заглянувши на сторінку цього бренду, ви не зможете вийти від сюди без покупок, тому що всі товари мають дуже гарний та вишуканий дизайн, а отже засоби радуватимуть не лише вашу шкіру, а й очі.

Космецевтику Missha купити в Україні має кожна дівчина, яка прагне зберегти свою молодість, якнайдовше і не хоче вдаватися до ін'єкційних та хірургічних методів омолодження.

мініатюра корейського бб крему Missha

To Top