logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-5PAVS

Шампунь з пробіотиками та яблучним оцтом Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo 300 ml

Шампунь з пробіотиками та яблучним оцтом Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo 300 ml 3 5 5 1

Жіноче волосся досить примхливе за своєю природою – йому доводиться переносити часте фарбування, вирівнювання прасками, завивку плойками, плюс важкі стайлінгові засоби та гормональні збої. Локони першими реагують на неправильне харчування, недосипання та стреси — і коли їхні природні ресурси закінчуються, зовнішній вигляд стає обтяжливим і навіть плачевним. Виправити ситуацію в домашніх умовах зможе м'який безсульфатний шампунь із пробіотиками з яблучним оцтом. Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo

Special Price 430,00 ₴ Regular Price 830,00 ₴
Об’єм
300 мл.

З цим товаром зазвичай купують

За рахунок щадного підходу, він ідеально підходить для власниць чутливої, схильної до себорейних та алергічних проявів шкіри голови. Незамінний після процедур ботоксу та кератину, зберігаючи отриманий ефект на тривалий час.

Порятунок прибув із Кореї!

На перший погляд, незвичайний склад шампуню Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo може здивувати і навіть злякати, але на практиці результат змусить здивуватися навіть явних скептиків.

Яблучний оцет виконує важливу функцію – він ідеально очищає шкіру голови від забруднювачів природного та фізіологічного характеру. Звільнена від токсинів шкіра починає активно пропускати корисні компоненти, відновлюється рівень ph, надаючи потужну протимікробну дію. Стає кращим кровообіг, що сприяє пробудженню фолікулів та активному зростанню, з'являється видимий обсяг без обтяження.

Допоміжний комплекс лактобактерій у складі Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo нормалізує жирність та заспокоює роздратовані ділянки. Органічні добавки у вигляді екстракту картоплі та фініка запаюють пошкоджені лусочки, створюючи блискучий каскад волосся, зволоженого по всій довжині з гарними переливами на сонці.

Ми стараємось для Вас!

В інтернет-магазині New Skin продаються тільки оригінальні б'юті-продукти, та корейський шампунь Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo не виняток! Поки діє акція — Ви можете купити його за вигіднішою ціною та особисто оцінити карколомний результат. Напишіть адресу – а все інше ми зробимо за Вас, доставивши замовлення в цілісності та безпеці по Києву та Україні.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
300 мл.
To Top