logo
В наявності
Тільки 3 залишилося
Артикул
MP-CMAA

Сироватка з антиоксидантами Medi-Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule

Сироватка з антиоксидантами Medi-Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule 4 5 5 1
Мультисироватка Medi-Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule це справжній порятунок для дерми будь-якого типу. Немов сканер, засіб знаходить проблемні зони і відразу включається в роботу, в екстреному режимі наводячи красу зовні і всередині. Упорядковує роботу сальних залоз, стягує пори, залишає матовий фініш і розрівнює тургор.
Special Price 868,00 ₴ Regular Price 1 055,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Живить вологою стягнуту "пергаментну" шкіру, відновлює гідро та ліпідний баланс. Скріплює колагенові та еластинові ланки, роблячи матрикс щільним, цілісним та підтягнутим. Не пропускає жодної зморшки, заповнюючи густим складом та вирівнюючи рельєф матерії. Досконалий склад не бачить перешкод і точно досягає мети — переконайтеся самі, що потреби зрілої шкіри вирішують не тільки травматичні ін'єкції.

Догляд, якого Ви гідні!

Ампульну сироватку Medi-Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule можна віднести до салонних космецевтичних засобів, адже створювали її науковці, біологи та косметологи. Більшість компонентів засекречено і є унікальною розробкою бренду. Синергія правильно підібраних компонентів зробила засіб панацеєю із грифом anti age. Особливий комплекс Hupura Tha – порятунок для шкіри, що в'яне. Він буквально стягує епітеліальні тканини, повертаючи цілісність та еластичність. Процеси оновлення та регенерації відбуваються під його впливом у прискореному темпі. Пептид Syn Ake – аналог ботулотоксину, що знімає напругу м'язів та нервових закінчень, щоб розгладити наявні зморшки та заломи. Лактофільтри "стирають" сліди пігментації, делікатно освітлюють, повертають тону обличчя рівномірність та природний здоровий відтінок. У їхній нелегкій відбілюючій роботі закріплює ефект вітамін С, він же і заряджає енергією.

Купити Medi-Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule

Цирамідні агенти - це особиста охорона матриксу, що не пропускає ультрафіолетові промені, радикали, токсини і окислювачі всередину клітин. Антиоксидантну допомогу надає глутатіон, він же стежить за рівнем вироблення меланіну. Важливу вітамінну підтримку вносить витяжка з лососевої ікри, наповнюючи тягучу текстуру Medi-Peel Cindella Multi-Antioxidant Ampoule необхідними мікроелементами. Ніацинамід та витяжка зі снігового гриба – седативні складові. Їхня мета - заспокоїти почервоніння, роздратування, зняти можливі реактивні реакції дерми та включити режим "комфорт+" у кожній клітині.

За найкращим — лише до нас!

І ми завжди впевнені в тому, що говоримо! Ваша довіра до нас — показник нашої щоденної праці, результат ретельного відбору продукції, чесності по відношенню до клієнтів і звичайно наслідок найвигідніших цін та пропозицій на ринку краси! Ті, хто в цьому переконалися стали нашими постійними клієнтами, може настав час і Вам перестати зволікати? Можливість купити в інтернет магазині New Skin корейську сироватку для обличчя може згоріти прямо завтра – адже цей бестселер має заслужений попит! А щоб на Вас не довелося довго чекати — ми гарантуємо найшвидшу доставку по Україні, включаючи Київ!

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Нерівний рельєф, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Купероз, Розацеа
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top