logo
Немає у наявності
Артикул
MP-WCTP

Мусс пілінг з кислотами Medi-Peel Whipped Cream Triple Peel

Мусс пілінг з кислотами Medi-Peel Whipped Cream Triple Peel 3 5 5 1

Whipped Cream Triple Peel — це пілінг-плівка, до складу якої входить чотири види кислот, а також різні вітаміни, необхідні для шкіри, ферменти, зволожуючі компоненти. Пілінг глибоко очищає шар епідермісу, пори, прибирає зморшки, що з'являються, і позбавляє пігментації.

Набір кислот, що містяться в пілінгу - це речовини, які надають позитивну дію на шкірні проблеми і бореться з висипом вугрів і акне.

Special Price 720,00 ₴ Regular Price 999,00 ₴
Об’єм
180 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Компоненти для пілінгу-плівки Medi Peel:

  • Кислота АНА. Омолоджує епідерміс шляхом зняття (відлущування) верхнього його шару. Під час відлущування видаляються омертвілі клітини разом із забрудненнями.
  • LHA-кислота. Сприяє більш натуральному відновленню шкіри завдяки легкому пілінгу. Липо-гідроксієва кислота чинить на шкіру протимікробну дію і позбавляє різних часткових висипань на шкірному шарі.
  • Кислота ВНА. Добре чистить шкіру від внутрішніх забруднень, допомагає чистити пори та регулює потрібну кількість води та жиру.
  • Кислота РНА. Незамінна для обов'язкового зволоження шкіри, дуже м'яко відлущує мертві частинки та надає на неї заспокійливий ефект, усуває подразнення шкіри.
  • Лактобактерії. Надають на шкірний покрив ніжний вплив, що відлущує, нормалізують вироблення меланіну, добре освітлюють і зволожують шкіру, сприяють прискоренню процесів, що відповідають за регенерацію шкірного покриву.
  • Ніацинамід. Робить почервоніння шару епідермісу та його пігментів менш помітними. Прискорює регенерацію клітин, стабілізує обмін речовин, уповільнює старіння.
  • Керамідний комплекс. Покращує захисні властивості шкірного покриву, його оновлення та омолодження, добре допомагає при зневодненні та стабілізує гідроліпідний баланс.
  • Вітамінний комплекс (вітаміни B3, B5, C, Е) діє на шкірний покрив зміцнюючим ефектом, дає антиоксидантний захист.
  • Зволоження та гіалуронові кислоти після пілінгу роблять будь-яку шкіру зволоженою, ніжною та доглянутою.

Medi Peel Whipped Cream Triple Peel

Medi Peel Whipped Cream Triple Peel

Застосування мус-пілінгу з кислотами Medi-Peel:

Перед використанням пілінгу його необхідно збовтати. Нанесіть пілінг-мус на шкіру обличчя та залиште на ньому на одну-дві хвилини. Через дві хвилини кінчиками пальців зробіть легкий масаж обличчя до повного всмоктування мусу в шкіру. Потім вмийтеся теплою водою і закінчіть догляд за шкірою, використовуючи сироватку і крем.

Medi Peel Whipped Cream Triple Peel

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Дерматит, Запалення
Тип засобу
пілінг
Об'єм
180 мл.
Призначення
Антивікове, Очищення, Відлущування, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне, Відбілювання
To Top