logo

Набір косметики - Iunik

У цьому розділі можна купити набір корейської косметики для обличчя за найкращими цінами в Україні. Вся продукція 100% оригінал та має сертифікати якості.
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Asc

2 товарів

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список

Iunik: інноваційна косметика Південної Кореї.

Це бренд спочатку привернув увагу в усьому світі завдяки цікавій назві. Кожна літера має сенс і є частиною формули – Я(I) = унікальність(U) + натуральність(N) + інгредієнти(I) × інновації (Know-how). Продукція цієї торгової марки повністю екологічна та безпечна!

Iunik Propolis Vitamin Eye Cream

Косметичні засоби Iunik купити прагнуть ті, хто вважає за краще використовувати натуральні засоби для боротьби з віковими змінами шкіри. І це правильно, адже компанія використовує мінімум активних речовин, але у великій концентрації. Це ефірні олії, рослинні екстракти та мінерали, які не викликають алергії. Вони благотворно впливають на дерму, повертаючи їй молодість та пружність.

Де купити косметику IUNIK в Україні?

Інтернет магазин New Skin є офіційним дистриб'ютором корейської косметики компанії-виробника. Це дозволяє здійснювати прямі поставки брендових косметичних засобів у нашу країну та пропонувати найбільш доступну на iUNIK ціну в Україні.

Iunik Rose Galactomyces Essential Toner

Також сайт newskin.com.ua дарує багато переваг своїм покупцям:

  • Надає повний асортимент продукції, радує новинками;
  • Працює завжди, а значить, покупку можна зробити в будь-який час;
  • Здійснює швидку доставку навіть у найвіддаленіші куточки України.

Відвідувачі спеціалізованого інтернет-магазину косметики можуть розраховувати на повноцінну консультацію. Менеджери докладно розкажуть про кожну позицію в каталозі. Вони допоможуть підібрати засіб для догляду за шкірою та купити IUNIK, не витрачаючи вашого вільного часу та зайвих грошей.

Переваги корейської косметики

Продукція бренду призначена для ефективного захисту шкіри від вікових змін. Класична доглядова косметика має швидкий, але короткостроковий ефект. Продукція, створена південнокорейськими фахівцями в лабораторіях, навпаки, діє тривалий час, м'яко впливаючи.

Iunik Lime Moisture Mild Peeling Gel

Косметичні засоби IUNIK купити в Україні прагнуть і молоді дівчата. Унікальні гелі, креми маски чудово зберігають пружність, дозволяють швидко позбутися різних дефектів – почервоніння, акне, чорних крапок. Вони не дають утворюватися передчасним зморшкам, добре захищають від УФ-випромінювання, насичують шкіру активними корисними речовинами.

Набір корейської косметики для обличчя

На вершині б'юті-індустрії вже кілька років міцно влаштувалася косметика від корейських виробників. Для її створення використовується високоякісна натуральна сировина, що дозволяє виробляти безпечні та екологічні продукти для різних типів шкіри.

Набір корейської косметики для обличчя

Міні набори корейської косметики – це чудова можливість купити все необхідне для догляду з однієї лінійки, що дозволить комплексно покращити стан шкіри та отримати швидкий виражений результат. Подарунковий набір корейської косметики для обличчя завдяки гарній упаковці може стати також чудовим презентом для близьких та друзів.

До мініатюр корейської косметики зазвичай входять основні засоби для базового догляду: засіб для вмивання, тонік, крем, сироватка та інші продукти. У кожного відомого виробника можна знайти такі мініатюри, які будуть корисні тим, хто часто подорожує.

Корейська косметика – набір для обличчя та його різноманітність

Залежно від того, який ефект ви хочете отримати, а також від особливостей шкіри, можна вибрати відповідний бокс із ефективними продуктами. Найпопулярнішими є:

  • Корейський набір для догляду за обличчям – до нього входить повноцінний комплекс для догляду за шкірою. Склади таких косметичних мініатюр порадують великою кількістю корисних природних компонентів, вітамінів та антиоксидантів для надання кожному покриву здорового сяйва та тонусу;
  • Набір косметики з Кореї для вікової шкіри – ефективні комплекси націлені на відновлення пружності, свіжості та еластичності шкірного покриву. В комплект входять усі необхідні продукти, які допоможуть наповнити глибокі шари дерми натуральними корисними речовинами для помітного омолодження;
  • Набір мініатюр корейської доглядової косметики – чудова можливість спробувати відразу кілька нових засобів і подивитися на те, як шкіра на них реагуватиме. Повноцінна програма мініатюр дозволяє протестувати ефективність косметики, щоб зрозуміти, чи слід купувати їх у повнорозмірному обсязі;
  • Подарунковий бокс корейської косметики – такий презент стане гарним сюрпризом для будь-якої жінки, яка любить піклуватися про себе. Найпопулярніші б'юті-продукти точно не залишать байдужими дівчат.

Купити набір корейської косметики з найпопулярнішими засобами ви можете в інтернет-магазині «New-Skin», де на вас чекає оригінальна продукція, вигідні ціни та швидка доставка по Україні.

To Top