logo
Немає у наявності
Артикул
iUN-PVECS

Набір із прополісом iUNIK Propolis Vitamin Eye Cream Set – крем навколо очей та сироватка

Набір із прополісом iUNIK Propolis Vitamin Eye Cream Set – крем навколо очей та сироватка 1 5 5 1

Ніжна область навколо очей дуже чутлива і миттєво впливає на зовнішні та внутрішні подразники – стає сухою, "втомленою", з почервоніннями, набряками та венозною сіткою. Порятунок з Кореї у вигляді набору з крему та сироватки з бджолиним воском iUNIK Propolis Vitamin Eye Cream Set швидко виправить як зовнішні недоліки, а й налагодить стан глибоких шарів дерми.

Special Price 510,00 ₴ Regular Price 710,00 ₴
Об’єм
30 мл. + 15 мл.

Двоетапний догляд максимально усуне ознаки вікових змін, втоми або тривалої роботи за комп'ютером. Комплексно оздоровить клітини шкіри, заповнивши нестачу поживних речовин.

"Розумний" склад

Особливість корейського комплексу від бренду iUNIK Propolis Vitamin Eye Cream Set у поєднанні природних компонентів і вітамінів, які спільно надають потужну дію, відроджуючи тьмяну, пігментовану шкіру, що втратила тонус. Крем під очі з Кореї має густу консистенцією, яка швидко вбирається, за допомогою прополісу знімаючи запалення, заспокоюючи і зволожуючи. Має антисептичний ефект, усуває сухість, покращує регенерацію тканин. Витяжка обліпихи і азіатської центелли підтримує тонус, повертаючи пружність, розгладжуючи дрібні зморшки, висвітлюючи синці під очима і знімаючи набряклість повік.

Про шкіру обличчя дбає сироватка з набору Propolis Vitamin Eye Cream Set Iunik, відновлюючи гідроліпідний баланс, захисний бар'єр та регулюючи роботу сальних залоз. Нікотинова кислота — активатор вироблення колагену та еластану, ворог слідів акне та розширених пор та можливість зберегти шкіру не лише красивою, а й здоровою.

Не відкладайте покупку на "потім"

Гарантований результат дає лише оригінальна косметика — у нашому інтернет-магазині представлені лише оригінали, та набір корейської косметики з прополісом для догляду за шкірою Iunik Propolis Vitamin Eye Cream Set - не виняток. Замовляйте за приємними цінами з доставкою по Києву та областям України.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Темні кола під очима
Тип засобу
набір косметики
Об'єм
30 мл. + 15 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Заспокійливе, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top