logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-CUMK

Набір мініатюр засобів з центелою без олій Purito Centella Unscented Mini Kit

Тим, хто хоче виглядати ідеально в поїздах, на відпочинку або просто познайомитися з перспективним брендом з Кореї припаде до душі набір засобів у міні-форматі з азіатською центеллою Purito Centella Unscented Mini Kit. Він створений для чутливої шкіри, схильної до алергії, тому засіб складається лише з натуральних екстрактів та вітамінів, без додавання барвників чи ароматних віддушок. Через високу концентрацію та миттєвий ефект об'єму достатньо, щоб оцінити переваги та вигоду від використання комплексних засобів, що покращують як загальний стан шкіри, так і справляються з найпоширенішими проблемами — сухістю, низьким тонусом та віковими змінами.

Special Price 619,00 ₴ Regular Price 935,00 ₴
Об’єм
30/15/12 мл.

У чому унікальність Purito Centella Unscented Mini Kit?

Активна формула включає азіатську центеллу (50%), яка має ранозагоювальну дію – почервоніння, лущення, мікротравми стануть менш болючими, піде почуття дискомфорту. Дерма відновить свої захисні властивості та стане надійним бар'єром від проникнення бактерій та негативних факторів навколишнього середовища. Оновлення клітин відбуватиметься швидше, а значить тонус та молодість шкіри збережеться на довгий час. Гіалуронова кислота не допустить сухості, заповнить нестачу вологи та поверне еластичність на клітинному рівні. Кераміди позитивно впливають на гідролепідний обмін, заповнюючи порожнечі, що утворюються в процесі старіння або розтягнення волокон дерми. Ніацинамід виконує роль філерів, розгладжуючи зморшки, усуваючи пігментацію, набряклість та жирний блиск.

У боксі Purito Centella Unscented Mini Kit три комплексні засоби — тонер для пробудження шкіри та підготовки до нанесення макіяжу, експрес-сироватка для ліфтинг-ефекту, гладкості та насичення вологою та заспокійливий крем для закріплення ефекту, посилення захисних властивостей шкіри та завершального догляду .

Встигніть придбати!

Замовити дорожню версію Purito Centella Unscented Mini Kit можна в нашому професійному магазині корейської косметики New Skin як для себе, так і як презент. Продукція пройшла клінічну перевірку та схвалена дерматологами. Ми гарантуємо справжність товару та з турботою про Вас доставимо по Києву та всій Україні без затримок та переплат.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Акне, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз
Тип засобу
набір косметики
Об'єм
30/15/12 мл.
Призначення
Заспокійливе, Анти-акне, Антиоксидантне
To Top