logo
Немає у наявності
Артикул
IUN-DSTK

Набір сироваток для обличчя IUNIK Daily Serum Trial Kit

Набір сироваток для обличчя IUNIK Daily Serum Trial Kit 2 5 5 1

Якщо Ви не впевнені, яка корейська сироватка краще підійде Вашій шкірі - корейський бренд пропонує сет для знайомства в міні-форматі Iunik Daily Serum Trial Kit. У наборі три різні засоби в обсязі 15 мл кожен — завдяки високій концентрації складу ефект стане помітним після першого використання. Використання натуральних компонентів унеможливлює появу алергічних реакцій, які підходять і для чутливої шкіри. Сироватки не тільки посилюють дію кремів та масок, але й служать самостійним засобом для усунення шкірних проблем та омолодження.

Special Price 475,00 ₴ Regular Price 675,00 ₴
Об’єм
15 + 15 + 15 мл.

Чудове тріо Iunik Daily Serum Trial Kit

Сироватка Rose Galactomyces Synergy Serum з витяжкою галактомісісу та олією троянди заспокоює роздратовану шкіру, посилено живить та пом'якшує. Мікрорельєф вирівнюється, ущільнені волокна епідермісу візуально підтягують овал, повертаючи еластичність та тонус. Усуває зайву жирність, вугровий висип, підшкірні запалення.

Доглядовий засіб Tea Tree Relief Serum з екстрактом чайного дерева має потужний антибактеріальний, загоювальний і протизапальний ефект. Зміцнює захисний бар'єр та знижує сприйнятливість до негативних навколишніх факторів. Вирівнює колір, покращуючи загальний стан шкіри.

Останній флакон Propolis Vitamin Synergy Serum з боксу Iunik Daily Serum Trial Kit з посиленою обліпихою та прополісом формулою посилено живить зневоднену шкіру, повертаючи їй гладкість, свіжість та сяйво. Зморшки стають менш помітними, овал обличчя підтягнутим, з рівномірним тоном без лущення та слідів акне.

Замовте вже зараз!

Набір корейської косметики Iunik Daily Serum Trial Kit порадує не тільки Вас - це також відмінна ідея потрібного подарунка на будь-який випадок у гарній упаковці. Наш інтернет магазин доставить обраний товар у будь-яку точку України та Києва зручним для Вас способом, у обіцяні терміни та гарантією якості.

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
15 + 15 + 15 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Заспокійливе, Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне, Бактерицидне, Відбілювання
To Top