logo

Needly

Needly
Asc

Позиції 1-12 з 34

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 34

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Косметика Needly — це виклик, який сміливо кидає корейський бренд віку і проблемам зі шкірою, незалежно від причин їх виникнення та складності ситуації! Стратегія бренду – випередити всі існуючі технології та поєднати органіку з рідкісними компонентами та корисними речовинами для створення нових, ефективних формул.

В основному засоби працюють з усіма типами шкіри, тому купити Neddly не завадить як власницям проблемної шкіри, так і сухої, жирної і схильної до перших вікових симптомів. Тут по максимуму використані натуральні компоненти і сила стародавніх рецептів, що створюють діючу продукцію рівня люкс.

Те, що необхідно Вашій шкірі

Так, саме слово Нідлі у перекладі з англійської — необхідність, і в цьому вже закладена концепція південнокорейської компанії. Штат із висококласних фахівців, включаючи хіміків, біологів та наукових співробітників спочатку вивчає потреби та різні недосконалості матриксу і вже до них підбирає чарівний ключ, щоб упоратися з різними дефектами одночасно. У доглядовій лінійці Needly купити можна засоби для молодої шкіри 18+ з характерними жирними зонами, забитими порами та акне, так і для вікової — сухої, схильної до пігментації та зневоднення.

Крім комплексної та відновлюючої природні ресурси косметики, тут є вузькопрофільні продукти від куперозу, вугрів, ампульні сироватки та патчі.

Рішення купити Neddly - це правильний внесок у майбутнє власної шкіри, якій потрібна своєчасна підтримка. Підберіть свій засіб на кожен етап – в асортименті тоніки та тонери, маски та пілінги, гідрофільна олія для очищення та демакіяжу, есенції та креми універсального та спеціального призначення!

Поспішаємо за оригіналами!

Широкий асортимент Neddly купити без ризику, з усіма сертифікатами та гарантією якості пропонуємо у нашому доброзичливому магазині корейської косметики New Skin, який відкриває свої он-лайн двері кожному клієнту. Якщо ви ще не знайомі з найкращими косметичними брендами з Азії, то ми готові проконсультувати, допомогти у виборі та доставити до будь-якої точки України!

To Top