logo
Немає у наявності
Артикул
Lan-LSMMC

Нічна маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask Mint Choco

Губки, як у казці — ніжні, з природним об'ємом і рожевим кольором уже не мрія і не маркетингова реклама, а справжнісінька реальність! З появою на ринку краси найпопулярнішої корейської маски для губ Laneige Lip Sleeping Mask Mint Choco всі проблеми вирішуються!

Special Price 559,00 ₴ Regular Price 790,00 ₴
Об’єм
20 мл.

І більше не потрібно намагатися перекрити лущення кількома шарами помади або жирним блиском глянцю. Не доведеться відмовлятися від чіткого контуру із сатиновим або матовим ефектом, боячись погіршити ситуацію та мучитися від хворобливих тріщин!

Це засіб може все – наситити, повернути втрачену вологу, розгладити, позбавити сухості, обвітрювання, шкоди ультрафіолету! М'ята ніжно холодить губи, а шоколадні ноти дарують гурманську насолоду! Цей бренд довів, що маска потрібна не тільки для обличчя, губи не менше страждають від зовнішніх факторів!

Повернемо губам красу!

Саме це гасло найбільш точно визначає дію Laneige Lip Sleeping Mask Mint Choco, тому що вона не маскує проблеми, а саме працює з ними, зводячи їх до мінімуму і запобігаючи їх поверненню. Губи часто травмуються як від спеки і сонця, так і холоду та вітру, навіть пересушене кондиціонером повітря завдає непоправної шкоди, а відсутність комплексного догляду, як з обличчям, призводить до катастрофи! І тут безсилі вазелінові бальзами та народні рецепти — лише професійний підхід та діючий склад Laneige Lip Sleeping Mask Mint Choco!

Наносимо на ніч, насолоджуємося приємним холодком і спимо — а вранці милуємося здоровим відтінком та гладкістю! Вся продукція бренду натуральна, на основі талого снігу з гімалайських вершин та органічних компонентів. Крім стандартних для всієї лінійки екстрактів ягід, ши та гіалуронової кислоти, в цій версії додали тонізуючі какао-боби та заспокійливе листя м'яти. Ключовий момент – утримання вологи всередині за допомогою невагомої плівки-бар'єру на поверхні губ, якої вистачає на цілий день!

Ви цього варті!

Все частіше проблема сухих і потрісканих губ стає причиною комплексів та відмови від декоративної косметики, адже помаду просто неможливо рівномірно нанести! Не відмовляйте собі в експериментах із макіяжем та дозвольте підкорювати світ м'якістю губ цілодобово! Все, що Вам потрібно, купити Laneige Lip Sleeping Mask Mint Choco в інтернет-магазині New Skin, дочекатися доставку по Україні та Києву та оцінити всі переваги!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Вирішує проблему
Сухість, Лущення
Тип засобу
маска для губ
Об'єм
20 мл.
Призначення
Зволоження
To Top