logo
Немає у наявності
Артикул
MP-PHAPC

Оновлюючий крем Medi-Peel PHA Peeling Cream

Оновлюючий крем Medi-Peel PHA Peeling Cream 2 5 5 1
Special Price 655,00 ₴ Regular Price 855,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейський крем-пілінг для продовження молодості шкіри

Щоб шкіра якомога довше зберігала гладкість, здоровий блиск та гарний колір, її клітинам необхідно регулярно та своєчасно оновлюватися. Продовжити молодість та красу епідермісу допоможе відлущування пілінгом. Це один із найефективніших доглядових засобів, який неодмінно має бути присутнім у косметичці кожної жінки.

Купити Medi Peel PHA Peeling Cream в Києві та Україні

Інтенсивно оновлює шкіру обличчя, видаляє ороговілі клітини, допомагає уповільнити процеси старіння, усуває сліди втоми та ознаки в'янення. Це улюблений багатьма жінками корейський крем для обличчя, який має кілька важливих для епідермісу функцій. Серед них:

  • Підвищення еластичності;
  • Підтяжка овалу;
  • Покращення кольору;
  • Глибоке очищення;
  • Боротьба з першими ознаками старіння;
  • Розгладжування та покращення рельєфу шкіри;
  • Повернення здорового блиску;

Medi peel pha peeling cream – чудово працюючий у всіх напрямках на епідерміс косметичний продукт, який здатний вирішити найактуальніші проблеми зі шкірою обличчя.

Де купити

В магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi-peel pha peeling cream у Києві та Україні за дуже привабливою вартістю. Якщо ви шукаєте якісну косметику для догляду за шкірою, цей крем ви, напевно, оціните належним чином. Він підходить для всіх типів шкіри. Незамінний для жінок віком 30, 35, 40 років.

Якщо ви все ще сумніваєтеся в тому, що без ін'єкцій та пластичної хірургії покращити стан шкіри та продовжити її молодість неможливо, крем Medi-peel pha peeling cream доведе вам протилежне. Достатньо зробити замовлення на сайті та насолоджуватися відмінними результатами впливу корейського пілінгу.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Відлущування, Відбілювання
To Top