logo
В наявності
Тільки 17 залишилося
Артикул
MP-HPT06

Очищаюча маска детокс з ефектом пілінгу Medi-Peel Herbal Peel Tox Pro

Очищаюча маска детокс з ефектом пілінгу Medi-Peel Herbal Peel Tox Pro 2 5 5 1

Представлена маска-пілінг має виражений ефект детоксу. Після її застосування шкіра стає гладкою, набуває рівномірного кольору і починає сяяти здоров'ям. Цей косметичний засіб чудово відлущує відмерлі клітини, розчиняє забруднення різного роду, має антиоксидантний та тонізуючий ефект.

Special Price 699,00 ₴ Regular Price 1 350,00 ₴
Об’єм
120 мл.

До складу маски увійшли понад 40 різновидів цілющих трав, які є потужними антиоксидантами, сприяють запуску відновлення, омолодження, прискорюють рух крові по капілярах, надають шкірі свіжості та сяйва. Загоює прищики та інші запалення.

Detox-піліг Medi-Peel Herbal Peel Tox Pro універсальна у застосуванні як щадливий скраб-антиоксидант, безпечний відбілюючий "лазер" і атравматичне шліфування. Повністю органічна, вона підлаштовується під примхливий характер надчутливої дерми і приводить власними силами в норму клітинні процеси — метаболізм, гідробаланс, своєчасну регенерацію, насичення киснем.

Турбота про себе, антиоксидантна дермо-дієта та захист від шкоди ззовні рівні за значимістю збалансованому харчуванню та вітамінній терапії всього організму.

Краса від "природи"

Веганська основа Medi-Peel Herbal Peel Tox Pro унікальна своїми складовими – таку концентрацію будь-який матрикс сприйме із вдячністю. Делікатно скрабуюча суміш із перетертого сухого листя полину та чаю зелених сортів виступає антисептиком та натуральним "розчинником". Очищення пор і розщеплення відмерлих клітин відбувається непомітно, але ефективно - дерма "скидає" шар, що заважає, і готова приймати потрібні для її здоров'я речовини в повному обсязі. EGF-компонент – це потужна система anti-age, що викликає прискорене оновлення клітин і перешкоджає стоншенню мантії. Особливі білки FGF ведуть роботу з ліквідації пост акне, гормональних висипів, шрамів та рубців від камедонів.

Мікроголки висушених прісноводних спікул у гелевій текстурі Medi-Peel Herbal Peel Tox Pro — своєрідна міостимуляція тканин, фіброволокон та мікрокапілярів. Ще вони не примагнічують до себе бруд, токсини та бактерії, щоб вивести їх через пори та очистити покрив. Запатентований CICA-комплекс покращує стан проблемної дерми, матує та контролює сальні залози. Пептиди стежать за чітким овалом, підтягнутим контуром в особливо складних носогубній та підборідній зонах, вирівнюють тургор та зменшують глибину мімічних та вікових заломів, а морські водорості – чудове джерело вологи для природного сяйва.

Працюємо з любов'ю!

І це не просто слова для нашої б'юті-команди. Ми стежимо за якістю, термінами виготовлення та правильними умовами постачання та зберігання кожного доглядового засобу. Тут Ви знайдете виключно оригінали, а сам асортимент гелевих масок для обличчя з Кореї здивує навіть найвибагливіших красунь. Не варто зволікати, адже шкіра щодня все більше вбирає негативи з навколишнього світу — встигніть вигідно придбати антиоксидантну Medi-Peel Herbal Peel Tox Pro в NewSkin. А за отримання ми беремо відповідальність на себе — до будь-якого міста України та Києва приїде з доставкою обраний Вами товар без затримок та переплат!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
120 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям, Очищення, Відлущування, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top