logo
В наявності
Тільки 33 залишилося
Артикул
MP-AT07

Очищаючий гель для обличчя з ефектом детоксу Medi-Peel Algo-Tox Deep Clear

Очищаючий гель для обличчя з ефектом детоксу Medi-Peel Algo-Tox Deep Clear 10 5 5 1

Що пробуджує шкіру з ранку та заряджає енергією на цілий день, а ввечері дарує неймовірне почуття комфорту та заслужений відпочинок Вашій дермі? Ну звичайно доглядові процедури з гелем для вмивання з Кореї Medi-Peel Algo-Tox Deep Clear.

Special Price 615,00 ₴ Regular Price 1 115,00 ₴
Об’єм
150 мл.

Вночі сальні залози не сплять, а значить у порах накопичується себум, через них виводяться продукти розпаду і токсини, а значить говорити про тотальну чистоту вже не вийде! А до вечора ситуація ускладнюється нанесеним макіяжем, контактом із ультрафіолетом, шкідливими екологічними факторами.

Тут однієї води мало, щоб нейтралізувати весь цей негатив та повернути дермі "добрий настрій". А ось м'який гель, що приємно холодить обличчя та трансформується в густу, з трав'янистим ароматом піну зробить це за одне застосування! Тільки будьте впевнені, це стане Вашим щоденним ритуалом, адже крім очищення до засобу додається безліч бонусів для краси та здоров'я шкіри!

Цілющий "смузі"

За своєю текстурою гель Medi-Peel Algo-Tox Deep Clear густий та щільний, його не потрібно змішувати з водою – просто нанести на шкіру та збити в кремову піну. За хвилину засіб спільними зусиллями рослинних екстрактів проникне в пори, витіснить з них усі забруднення, розщепить клітини, що ороговіли, і відкриє доступ живлювальним компонентам вглиб тканин. Зародки пшениці мають омолоджуючу дію, оновлюють клітини та підвищують їхню здатність до самовідновлення. Витяжка з листя центели азіатської — це і блокування запальних процесів у тканинах, і агент, що знезаражує, і активний імуномодулятор.

Гриб чага знищує мікроби та бактерії, загоює, чинить видимий опір уф-променям. Гінкго білоба ущільнює капіляри і так зменшує прояв куперозу, поступово роблячи його непомітним. За мікрофлорою дерми та за ступенем зволоженості стежать лактобактерії сої. Команда пептидів ідеально компенсують вікові уповільнення у метаболізмі та суворо контролюють появу зморшок. Фруктові екстракти гранату, шовковиці та інжиру у складі Medi-Peel Algo-Tox Deep Clear – це завершальні штрихи ідеально здорової шкіри. Без видимої пігментації, з рівним рельєфом, красивим рівномірним тоном, що світиться від задоволення.

Покупці бути!

Гель-пінка з функцією тотального очищення закохує в себе з першого використання і складе разючий контраст з будь-яким засобом, який Ви використовували раніше. Адже не дарма він "оселився" на полицях всіх б'юті-блогерів та визнаних красунь по всьому світу! Пропонуємо не відставати та купити Medi-Peel Algo-Tox Deep Clear у перевіреному нашими постійними клієнтами інтернет-магазині косметики New Skin. Окрім цін, гарантії оригінальності та консультації фахівців у нас є ще одна перевага – щоденне відправлення замовлень та доставка по всій Україні та Києву!

Докладніше
Вік
25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
гель для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top