logo
Немає у наявності
Артикул
Buen-AWPC

Омолоджуючий крем с пептидами Bueno Anti-Wrinkle Peptide Cream

Омолоджуючий крем с пептидами Bueno Anti-Wrinkle Peptide Cream 1 5 5 1

Багато представниць прекрасної статі починають втрачати самооцінку, коли на їхньому обличчі починають з'являтися перші зморшки. У такому разі жінки вдаються до використання спеціальної косметики, що дозволяє приховати видимі проблеми. І допомагає у цьому корейський крем для обличчя з пептидами Bueno Anti-Wrinkle Peptide Cream.

Special Price 750,00 ₴ Regular Price 850,00 ₴
Об’єм
80 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Що за засіб?

Корейський крем від зморшок Bueno Anti-Wrinkle Peptide Cream підходить для багатьох жінок віком від 35 років. Його склад і властивості дозволяють створювати синергетичну омолоджуючу дію, що призводить до ідеального результату, а також позбавлення покриву від зморшок.

Bueno Anti Wrinkle Peptide Cream

Окрім цього, використання даного продукту на тривалій основі допоможе зробити шкірний покрив більш пружним, а також еластичним, що також є поширеним бажанням великої кількості жінок. Ліфтинг працює бездоганно, а шкірний покрив залишається в повному порядку завдяки натуральному складу.

Рекомендується використовувати цей косметичний засіб на тривалій основі, щоб зробити шкіру привабливішою, а також позбавити недоліків. Гладкість і сяйво тепер можна досягти досить легко.

Bueno Anti-Wrinkle Peptide Cream можна знайти у нас.

Bueno Anti-Wrinkle Peptide Cream купити

Чому ми?

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити омолоджуючий крем для обличчя з пептидами Bueno Anti-Wrinkle Peptide Cream в Києві та Україні. Наша продукція є повністю оригінальною та завозиться безпосередньо від виробника.

Ми даємо покупцеві низькі ціни, надійність та гарантію при кожній угоді. Тому будь-яка красуня може залишатися спокійною після угоди з нашими продавцями. Ми допомагаємо повернути гарний вигляд будь-якій жінці.

Пам'ятайте, що краса вимагає постійного догляду, тому приділяйте увагу своїй шкірі якнайбільше, щоб уникнути низки проблем. Звертайтесь!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
80 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям
To Top