logo
Немає у наявності
Артикул
MP-GF05

Омолоджуючий ліфтинг-крем для повік Medi-Peel 5 Growth Factors Eye Tox Cream

Омолоджуючий ліфтинг-крем для повік Medi-Peel 5 Growth Factors Eye Tox Cream 5 5 5 1

Природою закладено так, що все одно з роками вона візьме своє та викличе процеси старіння у всьому організмі, не обійшовши стороною і обличчя. Опиратися цьому явищу неможливо, а от уповільнити і надати максимальну підтримку дермі, що втрачає сили, і влити в неї нову енергію — можливо з кремом під очі з Кореї Medi-Peel 5 Growth Factors Eye Tox Cream.

Special Price 399,00 ₴ Regular Price 800,00 ₴
Об’єм
40 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Якщо не пропускати цей момент щоденного догляду, то біг часу сповільнитись і найчутливіша зона залишиться захищеною та готовою поборотися за свою молодість та красу ще надовго! Ви можете все змінити, залишатися досконалою, самодостатньою та щасливою — адже краса, це не завжди юність, але ще й професійний догляд за собою, підібраний за віком.

Ідеально – коли все в комплексі!

Бренд №1 у галузі космецевтики інноваційно дивиться на питання омолодження дерми. З метою розвіяти міфи про необхідність ботоксу та неможливість зберегти шкіру пружною, як у юності, було створено багатофункціональний крем Medi-Peel 5 Growth Factors Eye Tox Cream. Збалансована добірка з 5 пептидів не просто працює на ефект ліфтингу, крім візуальної підтяжки контуру, такі ж зміни відбувається і зсередини. Волокна, що просіли, і витончені ділянки отримують додаткові сили, щоб випрямитися, натягнутися і прийти в необхідний для точеного контуру обличчя тонус. Очі не просто так дзеркало душі, вони ще й показник стану шкіри.

Після терапії пептидами свою зволожуючу та оживлюючу дію починає гіалурон. Тонка шкіра під очима надчутлива до токсинів, ультрафіолетового випромінювання та дефіциту вологи. Насичена і зволожена вона відразу "розквітає" і вже зовні "освіжає" обличчя. З anti-age місією виступає колаген — він заповнює собою заломи, підганяє природне вироблення колагену та еластину, тим самим прискорюючи процеси оновлення та процеси регенерації. Тобто оновлення клітин відбувається швидше, ніж їхнє старіння та відмирання, при тому, що епітеліальний шар зберігає пружність і просто не встигає послабшати.

Енергетик розмарин у кремі Medi-Peel 5 Growth Factors Eye Tox Cream - це зарядка для дерми, що пробуджує мікроциркуляцію та вирівнює тон. Підвищуючи еластичність стінок судин, він змушує капілярну сітку бліднути, а набряклість – зникати. Екстракт зеленого чаю виводить непотрібні радикали, захищає від шкідливих факторів довкілля та працює антисептиком.

Прекрасне - поруч!

Щоб познайомитися з чудовим продуктом, котрий любить б'юті-блогери, не потрібно шукати складні ходи і чекати місяцями на доставку з сумнівних сайтів. Все, що Вам потрібно — купити Medi-Peel 5 Growth Factors Eye Tox Cream у мультибрендовому магазині оригінальної косметики New Skin. Ми робимо все для Вашого комфорту – від привабливої ціни до швидкої та безпроблемної доставки по всіх містах України та Києва!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Сухість, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Об'єм
40 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top