logo
Немає у наявності
Артикул
MP-BIG04

Сироватка від пігментних плям Medi-Peel Bio-Intense Glutathione 600 White Ampoule

Сироватка від пігментних плям Medi-Peel Bio-Intense Glutathione 600 White Ampoule 3 5 5 1

Навіть ідеальну, доглянуту за всіма правилами шкіру можуть зіпсувати пігментні плями. І справа не завжди в генетиці – головний "спонсор" коричневих плям – ультрафіолет. Якщо запобігти процесу Ви не встигли — то час його зупинити з новинкою від Medi-Peel Bio-Intense Glutathione 600 White Ampoule.

Special Price 615,00 ₴ Regular Price 1 174,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Проблеми з виробленням меланіну загострюються з віком — він відкладається нерівномірно і в місцях скупчення утворюються локації темнішого кольору, ніж сама дерма.

Це тривожний дзвіночок — паралельно збиваються інші процеси в клітинах і глибоких епітеліальних шарах, помітно візуальне старіння матриксу, з нього ніби йдуть сили і внутрішнє свічення, цей показник молодості і краси шкірного покриву. Але в космецевтиці немає проблем, які неможливо вирішити – і ось Вам ефективний і швидкий спосіб без травматичних косметологічних процедур!

Без ризику, але з вау-ефектом!

Що ж такого незвичайного в антивіковій корейській сироватці від пігментних плям Medi-Peel Bio-Intense Glutathione 600 White Ampoule? Все просто – виробники вибрали науковий підхід до створення засобу, і найкращі хіміки, біологи та косметологи створили формулу, здатну дбайливо, без шкоди для шкіри висвітлити гіперпігментацію та виставити рівень меланіну на потрібний рівень, щоб не допустити рецидиву. За цю місію відповідає глутатіон у високій концентрації 600 ppm. Наповнений амінокислотами, він працює зсередини — спочатку вибудовуючи роботу меланоцитів у найглибшому базальному шарі епідермісу. Витягуючи звідти токсини, шлаки, радикали, забруднення, він очищає весь матрикс, вирівнюючи рельєф, тон та знижуючи інтенсивність плям.

З часом вони практично зливаються зі звичайним відтінком дерми і не прогресують навіть після впливу ультрафіолетових променів.

Допоміжними агентами Medi-Peel Bio-Intense Glutathione 600 White Ampoule виступають ніацинамід для зволоження, дезінфекції та пригнічення вогнищ запалень, пептидний комплекс для омолодження та підтримки еластичності, вітамін A з відомим ефектом ліфтингу та глибоким зволоженням. Ніжність та внутрішнє сяйво подарує витяжка з соняшникового насіння.

Покупка, гідна овацій!

І повірте, аплодуватимете не тільки Ви своєму відображенню в дзеркалі, але й оточуючі, що помітили явні зміни. Ваша дерма є явним показником загального стану організму, і вона усвідомлено виводить проблеми назовні, щоб підштовхнути Вас до активних дій. У разі пігментації — купити Medi-Peel Bio-Intense Glutathione 600 White Ampoule в інтернет магазині New Skin та дочекатися доставки в будь-яке зазначене місто України, включаючи Київ. Не відмовляйтеся стати ще кращими, а ми підкажемо як це зробити!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Жирний блиск, Почервоніння, Купероз
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top