logo
Немає у наявності
Артикул
MP-VBRM

Освітлювальна тканинна маска Medi-Peel Vitamin Bomb Refreshing Mask

Освітлювальна тканинна маска Medi-Peel Vitamin Bomb Refreshing Mask 1 5 5 1

Сучасний підхід до підтримки краси та молодості шкіри взяв курс на впровадження безін'єкційних технологій оздоровлення дерми. Найкращі фармацевтичні формули об'єдналися з силою органіки в корейській тканинній масці Medi-Peel Vitamin Bomb Refreshing Mask

Special Price 77,00 ₴ Regular Price 160,00 ₴
Об’єм
1 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Бренд Меді Піл визнає можливості сучасної медицини та створив новий напрямок — космецевтика. Тепер кожна володарка недосконалої шкіри може виправити недоліки та створити своїми руками ідеальну шкіру, що викликає захоплення та гідну компліментів без відвідування салону.

Курс – на доступну красу!

Думку, що сяючу, фарфорову дерму як у рекламі, можна отримати лише шляхом фотошопу або невиправдано дорогих косметологічних процедур створено штучно. Досить спробувати чудодійні можливості вітамінної маски Medi-Peel Vitamin Bomb Refreshing Mask і Ви будете приємно вражені результатом.

Універсальний продукт розрахований на будь-який тип шкіри з першими ознаками авітамінозу. Шкіра — такий самий структурний елемент нашого тіла, і їй теж потрібна підзарядка, як і всьому організму, особливо в осінньо-зимовий період. Епітеліальні клітини також голодують – від нестачі кисню, вологи та вітамінів. Концентрат вітаміну C у складі покращить захисні властивості, вироблення колагену, тонус, помітно освітлює пігментаційні прояви, E – підвищить еластичність і пружність волокон, прибере перші вікові зміни, а гіалурон забезпечить максимальне зволоження та створення резервних запасів у клітинах.

Антиоксидант астаксатин – гарант "чистоти" в епітеліальних тканинах. Він виводить радикали та токсини, не даючи штучно старити шкіру. Ніацинамід стежить за роботою сальних залоз, блокує патогенну мікрофлору та знімає запалення. Останній штрих – пантенол, що вирівнює тон, заспокійливий і пом'якшуючий.

Зважилися? Ми чекаємо!

Маску Medi-Peel Vitamin Bomb Refreshing Mask для комплексного догляду радимо купити у нашому інтернет магазині корейської косметики New Skin. Ми не просто продаємо – ми рекомендуємо те, що перевірили особисто на собі! І це — абсолютна гарантія оригінальності продукції, яку Ви купували. Ми нічим не ризикуємо, бо знаємо — Ви повернетесь! І тому встановили мінімальну ціну на цей товар, доки він не закінчиться! Ви можете встигнути оформити замовлення з доставкою по всій Україні!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Сухість, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Жирний блиск
Тип засобу
маска для обличчя
Об'єм
1 шт.
Призначення
Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top