logo
Немає у наявності
Артикул
MP-HDBPAEP

Антивікові патчі від темних кіл Medi-Peel Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch

Антивікові патчі від темних кіл Medi-Peel Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch 1 5 5 1

Нова ера бьюті-індустрії пропонує безліч способів вирішення проблем із чутливою, прозорою шкірою під очима, якій не підходять креми та сироватки для обличчя та зони декольте. Тут потрібен особливий, професійний підхід та допоможуть у цьому тонізуючі накладки-патчі Medi Peel Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch.

Special Price 495,00 ₴ Regular Price 675,00 ₴
Об’єм
60 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Глибока помилка, що використовувати пелюстки можна лише на віковій шкірі — вченими доведено, що старіння саме цієї зони залежить від багатьох факторів, починаючи від генетики та закінчуючи неправильним харчуванням та способом життя, і робота за комп'ютером також входить до цього переліку.

чорні патчі під очі Medi Peel Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch

Якщо Ви відчуваєте сухість, свербіж, а темні кола під очима все складніше приховувати макіяжем - то Вам настав час використовувати метод точкового впливу корейськими патчами.

Із Попелюшки до принцеси

Краплеподібні патчі Меді Піл Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch Medi-Peel виготовлені з гідрогелю, точно повторюючи контури обличчя і щільно прилягаючи до обраної області - використовувати їх можна і для усунення носогубних складок, зморшок на лобі або шиї. Щільний, молочного відтінку гель просочений вітамінною есенцією, цінними компонентами та рослинними екстрактами.

Насичений склад гарантує мультифункціональний догляд, вибірково усуваючи явні проблеми та підлаштовуючись під тип шкіри. Перлина та діамантова пудра – скарбниця мікроелементів для здоров'я та молодості дерми. Вони ефективно освітлюють кола, пігментні плями, знижують інтенсивність забарвлення судинної сітки та дарують сяйво.

Амінокислоти в пептидній формулі Medi-Peel Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch виконують функцію anti-age, впливаючи на тургор зсередини, розгладжуючи зморшки та підтягуючи ділянки, що провисають. Токоферол та алантоїн працюють на пом'якшення, зволоження та зняття симптомів роздратованої шкіри, тоді як гіалуронова кислота усуває дефіцит вологи та запечатує активний комплекс в епідермісі, прискорюючи його всмоктування.

Умови покупки

Наш інтернет-магазин вигідно відрізняється індивідуальним підходом до кожного клієнта — окрім швидкої доставки по всій Україні, ми постійно моніторимо попит та пропозиції, запускаючи нові акції. Ось і зараз особливо вигідно купити професійні гелеві чорні патчі Medi-Peel Hyaluron Dark Benone Peptide 9 Ampoule Eye Patch за зниженою ціною, щоб Ваш сяючий розкритий погляд викликав заздрість та захоплення!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Темні кола під очима
Тип засобу
патчі під очі
Об'єм
60 шт.
Призначення
Антивікове, Відбілювання
To Top