logo
В наявності
Тільки 3 залишилося
Артикул
MP-BIGWC

Освітлюючий крем із глутатіоном Medi-Peel Bio-Intense Glutathione 600 White Cream

Освітлюючий крем із глутатіоном Medi-Peel Bio-Intense Glutathione 600 White Cream 1 5 5 1

Для освітлення шкіри створені спеціальні косметичні продукти, що відбілюють. Одним з них є корейський відбілюючий крем Medi-peel bio-intense glutathione 600 white cream, що містить глутотіон - потужний антиоксидант. Він зводить до мінімуму процеси вироблення меланіну, очищує, зволожує шкіру, робить її ніжною, еластичною.

Special Price 713,00 ₴ Regular Price 1 284,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Освітлювальний крем для боротьби з пігментацією

Як показують дослідження, більшість жінок відчуває комплекс за наявності на обличчі пігментних плям і ластовиння. Їхня поява обумовлена підвищеним виробленням меланіну. Коли він накопичується на шкірі у великій кількості, певні ділянки темніють. Причиною цього є різні фактори: спадковість, тривале перебування на сонці або в солярії, гормональні зміни та інші.

Корейський крем для обличчя, містить безпечні для епідермісу компоненти, що дають бажаний результат після застосування. При регулярному використанні даного продукту шкіра стає світлішою, набуває рівного красивого відтінку, зникає пігментація і ластовиння. Medi peel bio-intense glutathione 600 white cream – незамінний помічник для тих, хто любить бувати в солярії або засмагати на сонці.

Здійснюйте вигідну покупку на нашому сайті

В магазині корейської косметики New Skin можна купити Medi-peel bio-intense glutathione 600 white cream у Києві та Україні та при цьому добре заощадити. Ми пропонуємо косметичну продукцію відомих брендів за дуже вигідною вартістю. Бажаєте мати рівний, свіжий колір обличчя - спробуйте крем, що відбілює. До того ж, він підійде не лише для освітлення, а й для омолодження.

Для здійснення замовлення відвідайте наш інтернет-магазин, оформіть заявку на цей засіб та чекайте на доставку. З нами ви зможете дозволити собі більше приємних та корисних покупок.

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top