logo
Немає у наявності
Артикул
SbM-GPVC

Освітлюючий тонер Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner

Освітлюючий тонер Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner 2 5 5 1

Якщо Ваша шкіра втомилася від поганої екології навколишнього середовища, нестачі кисню і страждає від негарних пігментних плям, які псують всю красу, то Ваш порятунок освітлювальний тонер для обличчя з Кореї Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner. Вже після першого застосування буде помітний приголомшливий результат, а регулярне використання вирішить безліч проблем, які неможливо усунути.

Special Price 778,00 ₴ Regular Price 970,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Весь секрет в особливому складі, підібраному з урахуванням потреб пошкодженої, схильної до гормональних змін та реакції на ультрафіолетові промені дерми. Також коричневі плями та поява ластовиння обумовлено біологічним старінням клітин, яким необхідне потужне підживлення та комплект відбілюючих компонентів з багатим вітамінно-мінеральним коктейлем.

Секретний склад – застава 100% результату

В освітлюючому тонері Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner використовуються органічні витяжки з ягід ассаї, чорниці, журавлини, ассаї, лохини, а також екстракт спіруліни з його унікальною властивістю надавати розгладжуючий, тонізуючий та підтягуючий ефект. 88% концентрат ферментованого галактомісісу, що ефективно відбілює пігментні плями, контролює вироблення меланіну та впливає на необхідні ділянки зсередини.

Вітамін С у формулі освітлювального тонера Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner гарантує покращення метаболізму клітин, формування місцевого імунітету та захисного бар'єру шкіри. Це необхідно для збереження отриманих речовин глибоко в клітинах, які починають оновлюватися, стають еластичними та пружними.

Додатково Ви отримуєте зволоження, яке можна порівняти з професійними косметичними процедурами, очищення та стимуляцію волокон дерми для ідеальної гладкості, відстутості жирного блиску та розширених пор. Підходить для проблемної шкіри.

Де придбати це диво?

Навіть відображення в дзеркалі скаже "дякую" за постійну турботу та високоякісний догляд. Купити за найкращою ціною оригінальний освітлювальний тонер Some by Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner можна в інтернет-магазині New Skin у Києві та Україні з доставкою в будь-який регіон та зручним способом оплати.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Акне, Жирний блиск, Відновлення мікробіома, Купероз
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Зволоження, Відлущування, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top