logo
Немає у наявності
Артикул
MP-P9VWCE

Відбілююча есенція з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence

Відбілююча есенція з пептидами Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence 1 5 5 1

Від вікових змін ніхто не застрахований, і тут головне встигнути уповільнити перебіг біологічного годинника з есенцією-пінкою. Medi Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence з пептидним комплексом. За силою впливу на дерму засіб можна порівняти з уколами ботулотоксину – проникаючи в найглибші шари, воно запускає посилений метаболізм і процес відновлення клітин, зміцнюючи волокна і коригуючи овал обличчя.

Special Price 1 198,00 ₴ Regular Price 1 690,00 ₴
Об’єм
100 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Це виготовлений за унікальними корейськими технологіями еліксир молодості, здатний розгладити мімічні та вікові зморшки, носогубні складки та кільця Венери у зоні декольте. Стильний срібний флакон із дозатором видавлює необхідну кількість гелю, зводячи його витрати до мінімуму.

Купити Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence

Секретні властивості = унікальні компоненти

Ефект корейської есенції Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence досягається миттєво за рахунок посиленого колагеном та алантоїном комплексу з 9 активних пептидів — вони одночасно знімають спазм м'язів, прибираючи заломи та глибокі зморшки, що додають відразу кілька років до дати в паспорті, прискорюють транспортування вітамінно-мінерального комплексу та засвоєння органічних компонентів, прискорюють вироблення еластину у клітинах.

Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence фото

Гіалуронова кислота стежить за рівнем вологи в дермі і за перших ознак її дефіциту доставляє рятувальну рідину, напитуючи зсередини і вирівнюючи мікрорельєф. Компонент Volufiline 5%, що не має аналогів, покращує мікроциркуляцію, необхідну для синтезу ліпідів і кисню. Лактобактерії створюють позитивну мікрофлору, а ніацинамід пригнічує запальні процеси та діяльність бактерій. Екстракт ялівцю прибирає тьмяність, змушуючи шкіру світитися, бетаїн пом'якшує, а аденозин бореться з фотостарінням дерми.

Дотикаючись до повітря, Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence перетворюється на кисневий мус, на очах випаровуючись і повністю вбираючись.

Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence

Ми знаємо, чим Вас порадувати!

Правильно підібраний догляд за відмінними цінами та швидкою доставкою по всій Україні – все це пропонує Вам магазин брендової професійної косметики New Skin. А ще на люксовий продукт Medi-Peel Peptide 9 Volume White Cica Essence зараз діє знижка, поки товар не закінчиться - так що поспішайте купити, адже він чекає саме на Вас!

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха, Нормальна, Комбінована, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
100 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Догляд обличчям, Відбілювання
To Top