logo
Немає у наявності
Артикул
MP-TT9E

Відбілююча есенція від пігментних плям Medi-Peel Tranex Toning 9 Essence

Відбілююча есенція від пігментних плям Medi-Peel Tranex Toning 9 Essence 1 5 5 1

Коли у паспорті вже 30+ зупинити біологічне старіння шкіри стає дедалі складніше — звичайного догляду стає недостатньо, оскільки дерма споживає ресурсів та енергії на підтримку здорового зовнішнього вигляду більше, ніж отримує. Через нестачу вітамінів, уваги та негативних факторів з'являються помітні ознаки сухості та в'ялості. Ваш рятівник та екстрена підтримка з перспективою на майбутнє - відбілююча есенція анти-пігмент Medi Peel Tranex Toning 9 Essence.

Special Price 825,00 ₴ Regular Price 1 125,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Повірте, Вас підкорить не лише презентабельний зовнішній вигляд стильного срібного флакона зі зручним дозатором, але й видимий ефект — підтягнута, немов після відвідування косметологічного кабінету шкіра, розгладжені зморшки і почуття тотального зволоження, якого так не вистачає вікової дерми.

Склад на максимумі можливостей

Засіб призначений для зрілої шкіри і саме тому у формулу швидкодіючої есенції Medi Peel Tranex Toning 9 Essence творці заклали найбільш діючі компоненти, необхідні для підтримки тонусу епітеліальних тканин, що відповідають за чіткий підтягнутий овал обличчя та блокують порушення у виробленні меланіну для запобігання пігментації та нерівномірному затемненню шкірного покриву.

Medi-Peel Tranex Toning 9 Essence купити

Невагома пінка миттєво вбирається за рахунок мікромолекул, здатних проникати в самі клітини, формуючи зсередини здоровий імунітет та продуктивний синтез мікроелементів, а зовні – невагомий захисний бар'єр від агресії вільних радикалів та забруднень із навколишнього середовища.

Пептидний комплекс ліфтинг-есенції Medi-Peel Tranex Toning 9 Essence омолоджує клітини та оздоровлює епітелій, насичуючи не лише вологою, а й прискорюючи синтез гідролізованого колагену та еластину, виводячи токсини та підвищуючи еластичність волокон. Косметологічний актив нового покоління Volufiline 5% контролює роботу сальних залоз та ліпідні сполуки, запобігаючи їх накопиченню та підшкірні відкладення. Ферментовані лактобактерії підтримують ph, алантоїн у складі Medi-Peel Tranex Toning 9 Essence пом'якшує і знімає роздратування, а гіалурон надає свіжості та відпочившого вигляду.

Ідеальний час для покупки!

Не варто відкладати привід для радості на завтра, адже вже сьогодні інтернет-магазин New Skin пропонує купити корейську есенцію для обличчя – еліксир молодості Medi-Peel Tranex Toning 9 Essence за найпривабливішою ціною, але поки що діє акція на дану пропозицію! Ну а своїх стандартних умов ми не міняємо — відправка в день оформлення та доставка за найвигіднішими тарифами в будь-який куточок України за наш рахунок при замовленні від 2000 гривень!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя
Тип засобу
есенція для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Догляд обличчям, Відбілювання
To Top