logo
Немає у наявності
Артикул
Api-KC

Відбілюючий крем з екстрактом каламансі Apieu Kalamansi Cream

Відбілюючий крем з екстрактом каламансі Apieu Kalamansi Cream 1 5 5 1

Навіть самий трендовий look губиться і стає безбарвним на тлі роздратованої, зневодненої шкіри, що втратила пружність – тому потрібно не пропустити момент, коли вона починає подавати ознаки авітамінозу і ослабленого імунітету. Як екстрену терапію використовуйте відбілюючий корейський крем для обличчя з екстрактом екзотичного фрукту каламансі Apieu Kalamansi Cream.

Special Price 345,00 ₴ Regular Price 545,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Скромний зовнішній вигляд тюбика наголошує на багатстві складу — всі сили спрямовані на створення багатої поживними речовинами формули, а не яскравого дизайну.

Універсальність засобу тішить — він ідеально підлаштовується під будь-який тип шкіри, вирішуючи видимі оку, та приховані у глибоких шарах епідермісу проблеми.

Apieu Kalamansi Cream

Селфі-ефект за секунди

З багатофункціональним кремом Apieu Kalamansi Cream не доведеться використовувати фільтри, ретуш і накладати кілограми тональних засобів — у його органічній структурі закладено ДНК краси, що вирівнює тургор, прибираючи сухість, лущення та почервоніння, наповнюючи вологою та розгладжуючи зморшки.

Apieu Kalamansi Cream

Підсвічена силами та енергією натуральних компонентів шкіра світиться зсередини, тішить матовістю і доглянутим відпочившим зовнішнім виглядом. У чому чаклунство? У дії вітаміну С, який міститься в гібриді мандарину та фортунели — каламондині, а тут його концентрація у 30 разів більша, ніж у лимоні та шипшині. Для шкіри — це порятунок, адже крім протизапальної та регенеруючої дії, цей вітамін виводить токсини, знижує вироблення меланіну, м'яко шліфує та підвищує захисні властивості дерми.

Аденозин у складі Apieu Kalamansi Cream покращує вироблення колагену, ніаціамід - знімає симптоми проблемної шкіри, прибираючи жирний блиск і звужуючи пори, пантенол - делікатно заспокоює та загоює, а масло ши зволожує та пом'якшує.

Apieu Kalamansi Cream

Час за покупками!

Радувати себе потрібно не тільки у свята, але і при кожній нагоді! Саме тому наш магазин брендової косметики New Skin дарує карколомну знижку, щоб Ви встигли купити чудодійний засіб Apieu Kalamansi Cream!

Використовуйте цей шанс і замовте унікальний продукт вже зараз, а ми оперативно відправимо його в будь-яку географічну точку на карті України, щоб Ви переконалися у правдивості наших слів та в результаті від його застосування!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Почервоніння
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Заспокійливе, Антиоксидантне, Відбілювання
To Top