logo
Немає у наявності
Артикул
JMS-HPP05

Патчі під очі JMSOLUTION Honey Luminous Royal Propolis Eye Patch Black з екстрактами меду та прополісу

Патчі під очі JMSOLUTION Honey Luminous Royal Propolis Eye Patch Black з екстрактами меду та прополісу 2 5 5 1
Special Price 375,00 ₴ Regular Price 499,00 ₴
Об’єм
60 шт.

Як же дратують жіночу психіку мімічні зморшки, що все чіткіше промальовуються в куточках очей і припухлості, що надають обличчю болючого, заплившого вигляду і запалена капілярна сітка від постійної напруги та комп'ютерного випромінювання. Але вранці всі збори робляться на ультра швидкості і для догляду та макіяжу залишається часу мінімум. Швидко та ефективно вирішить проблеми з мішками, синцями, сухістю та набряклістю очей баночка з медовими корейськими патчами під очі JMSOLUTION Honey Luminous Royal Propolis Eye Patch Black.

Цей революційний продукт замінив цілий арсенал засобів — зволожуючий крем, тонізуючий філер, ліфтинг-сироватку. Все, що Вам потрібно, — дві щільні пелюстки з гідрогелю, які красиво переливаються золотистими частинками і 20 хвилин часу, щоб концентрований склад виконав свою місію.

Секрет успіху від ТМ JMSOLUTION

Продукти бджільництва відомі своїм сприятливим впливом на дерму – прополіс виступає органічним антисептиком у патчах JMSOLUTION Honey Luminous Royal Propolis Eye Patch Black, знімає почервоніння та набряклість, прискорює загоєння та зміцнює верхній шар, блокуючи доступ токсинам. Захищає від зневоднення та служить провідником для корисних речовин у глибші шари. Мед чудово пом'якшує, не залишаючи почуття липкості, допомагає дермі впоратися зі стресами за рахунок зміцнення природного імунітету.

Корейська косметика з пептидами зв'язує між собою клітини за допомогою колагену та еластину, тим самим підвищуючи пружність та прибираючи мішки під очима. Нестача ліпідних відкладень викликає сухість і підвищену чутливість периорбітальної області – і тут не обійтися без активного зволоження гіалуроновою кислотою у складі JMSOLUTION Honey Luminous Royal Propolis Eye Patch Black з ефектом омолоджування.

Гідролізований колаген стирає вікові відбитки, роблячи зморшки менш вираженими, а шкіру — підтягнутою та гладкою.

Покваптесь із замовленням!

Проблеми зі шкірою під очима вимагають негайного вирішення, адже вона дуже швидко втрачає форму та вологу – вже зараз Ви можете купити JMSOLUTION Honey Luminous Royal Propolis Eye Patch Black зі знижкою в магазині корейської косметики New Skin! Поки не закінчився товар, ми фіксуємо найнижчу ціну, а при замовленні від 2000 гривень доставимо безкоштовно не лише по Києву, а й по всій Україні!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Нерівний тон шкіри, Темні кола під очима
Тип засобу
патчі під очі
Об'єм
60 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне, Відбілювання
To Top