logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-FGDFC

Пінка для вмивання Purito From Green Deep Foaming Cleanser

Пінка для вмивання Purito From Green Deep Foaming Cleanser 2 5 5 1

Пінка для вмивання Purito From Green Deep Foaming Cleanser – це чудовий засіб, який допомагає доглядати за шкірою. Його головна перевага – це можливість видалення забруднень швидко та безпечно для шкірного покриву. Відмінно підходить для більшості жінок та приносить справжню користь за рахунок свого складу з натуральних продуктів.

Special Price 599,00 ₴ Regular Price 920,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Який склад? Який вплив?

Корейська пінка для вмивання Purito From Green Deep Foaming Cleanser має у своєму складі різні елементи, серед яких особливе місце займає азіатська центелла, а також зелений чай. Вони необхідні для того, щоб створити заспокійливу дію на шкіру. Так, шкіра стає чистіша і все це не призводить до різних наслідків після використання косметики.

Окрім цього, засіб чудово справляється із завданням зняття роздратування, допомагає тонізувати шкіру, зробивши її гладкою. Антиоксидантний ефект також є, що також позитивно впливає на шкіру.

Головною та найвідомішою особливістю цієї пінки можна відзначити те, що вона є придатною для абсолютно кожного типу шкіри. Тобто велика кількість жінок може придбати цей товар і він не просто стоятиме на полиці. Використовувати можна на щоденній основі, постійно застосовуючи за необхідності.

Пінка для вмивання Purito From Green Deep Foaming Cleanser – це справжній рятівник.

Інтернет магазин допоможе

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити пінку для вмивання Purito From Green Deep Foaming Cleanser у Києві та Україні. Велика кількість задоволених клієнтів говорить про справді якісну роботу працівників нашого інтернет-магазину.

Окрім цього, клієнти отримують можливість купувати товар за низькою вартістю, з високою якістю та гарантованою надійністю. Доглядати шкіру тепер можна абсолютно безпечно, а товари завжди радуватимуть покупців своєю якістю.

Красу потрібно зберігати завжди, тому без цього засобу не обійтися. Звертайтеся за покупками!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення
To Top