logo
Немає у наявності
Артикул
RL-1025DC

Пінка для вмивання ROUND LAB 1025 Dokdo Cleanser

Пінка для вмивання ROUND LAB 1025 Dokdo Cleanser 1 5 5 1

Ніжна пінка ROUND LAB 1025 Dokdo Cleanser для очищення шкіри має у складі морську воду, завдяки чому делікатно усуває будь-які види забруднень, не викликаючи роздратування навіть при використанні для пересушеної та чутливої шкіри.

Special Price 550,00 ₴ Regular Price 850,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити ROUND LAB 1025 Dokdo Cleanser у Києві та Україні за найвигіднішою ціною.

Пінка створена на основі спеціальної формули, завдяки чому здатна усунути залишки косметики, пил, надлишки жиру та інші види забруднень, не сприяючи появі сухості шкіри. При цьому ROUND LAB 1025 Dokdo Cleanser активно зволожує шкірний покрив, завдяки чому робить шкіру доглянутою та м'якою.

Корейська умивалка ROUND LAB 1025 Dokdo Cleanser має нейтральний рівень PH, м'яко впливає на шкірний покрив і утворює захист від згубного впливу жорсткої води. Пінка має у складі спеціальні компоненти, що сприяють знищенню мікробів і мають заспокійливу дію, завдяки чому допомагає шкірі боротися з появою запалень.

Склад

До складу входить багато активних речовин, серед яких:

  • морська вода в комплексі з гіалуроновою кислотою сприяє утворенню невидимої захисної плівки, що запобігає випару вологи;
  • за рахунок алантоїну, пантенолу, ромашкової олії та церамідів NP, пінка заспокоює шкірний покрив, сприяє нормалізації гідроліпідного балансу та утворенню захисту від виникнення зневоднення;
  • безліч безпечних ПАРів відповідають за дбайливе та ретельне очищення від забруднень.

Застосування

Необхідно видавити трохи пінки на долоні та спінити її. Після цього нанести на трохи зволожену шкіру, трохи помасажувати, а потім змити великою кількістю води.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення
To Top