logo
Немає у наявності
Артикул
Trim-HFC

Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою Trimay Hyaluron Foam Cleanser

Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою Trimay Hyaluron Foam Cleanser 2 5 5 1

Якщо дискомфорт після ранкового вмивання Ваш постійний супутник, то це вірний сигнал того, що шкірі не вистачає зволоження та належного догляду — відмовтеся від мила та засобів класу мас-маркет, віддавши перевагу професійній гіалуроновій піні Trimay Hyaluron Foam Cleanser.

Special Price 250,00 ₴ Regular Price 450,00 ₴
Об’єм
120 мл.

Адже відчуття 100% чистоти це один із важливих факторів, але додаткова комплексна дія спеціально підібраних компонентів допоможе впоратися і з більш глобальними проблемами, з якими часто стикаються володарки сухої та чутливої шкіри. Продуманий дизайн флакона з ковпачком фліп-топ запобігає витіканню гелю і дозволяє видавити на долоню необхідну кількість, щоб скоротити витрати засобу.

А що ж усередині?

Виробник очищувального гелю Trimay Hyaluron Foam Cleanser не пошкодував головного "постачальника" вологи у клітини дерми — гіалуронової кислоти і додав її достатню кількість у розрізі 5 видів навіть для самої сухої, обвітреної і шкіри, що лущиться.

Паралельно на зволоження та відновлення діють рослинні екстракти, що вирівнюють гідроліпідний баланс та кисневе дихання. Кремова текстура перетворюється на обличчі на невагому пухирцеву масу, розчиняючи забруднення різного характеру — від себуму до декоративної косметики.

Ваша шкіра відчує легкість, коли очищені пори зможуть пропустити вітаміни та корисні мікроелементи, допомагаючи відновити регенеративну функцію та зробити тургор гладким та рівним, без почервонінь, пост-акне та жирного блиску.

Після використання багатофункціональної пінки Trimay Hyaluron Foam Cleanser Ви більше ніколи не повернетеся до звичайних засобів, оцінивши покращення з першого разу.

Не знаєте де купити? Звісно у нас!

Щоб убезпечити себе від покупки підробки, замовляйте брендову продукцію в магазині корейської косметики New Skin — ми гарантуємо оригінальність кожної позиції. Корейська пінка для вмивання Trimay Hyaluron Foam Cleanser зараз продається за найсолодшою ціною - від замовлення неможливо утриматися, особливо за умови безкоштовної доставки по всій Україні та Києву на загальну суму чека від 2000 гривень.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Нормальна, Комбінована, Жирна
Тип засобу
пінка для вмивання
Об'єм
120 мл.
Призначення
Очищення
To Top