logo
Немає у наявності
Артикул
TSC-MS'6S

Пептидна сироватка з матриксилом Synthe 6 Timeless Skin Care Matrixyl Synthe'6 Serum

Пептидна сироватка з матриксилом Synthe 6 Timeless Skin Care Matrixyl Synthe'6 Serum 1 5 5 1

В арсеналі засобів у боротьбі за молодість шкіри настала ера відродження. Інноваційний комплекс Матріксіл за ефективністю не поступається лазерному ліфтингу та мезонітам, але не ушкоджує поверхню шкіри, не потребує реабілітації та працює на будь-якому типі шкіри. Timeless skin care matrixyl synthe'6 serum — це посилена та оновлена версія сироватки з коротким та неймовірно потужним складом.

Special Price 1 065,00 ₴ Regular Price 1 379,00 ₴
Об’єм
30 мл.

Абсолютно безпечний та нешкідливий засіб унікальним чином перебудовує роботу клітин, повертаючи всі функції молодої шкіри. Приємна структура на водній основі моментально вбирається, не конфліктує з декоративною косметикою та готує основу для її нанесення.

Молодість у новому форматі

Експрес омолодження дерми відбувається за рахунок активації синтезу головних складових шкірного матриксу – колагену 1,3 та 4 типу, білків фібронектину та ламініну, гіалуронової кислоти. Саме цим і займається Матріксил® 6 — зміцнює щільність та структуру дерми, підтримує потрібну еластичність та пружність фіброволокон, покращує гідрацію та кисневе клітинне дихання. Все це відбувається природним шляхом — клітини оновлюються, в їхній пам'яті відкладається механізм прискореної регенерації, який забезпечує прискорений метаболізм та синтез, якого не вистачало вікової шкіри.

Барбадоське алое зволожує, живить, заспокоює — захисний бар'єр стає щільнішим і надійнішим, без проблем стримує агресію та згубний вплив ультрафіолету, перепадів температур, сухого повітря. Невидимий купол не дає проникнути в глибокі шари, запобігаючи зневодненню, першим ознакам фотостаріння та пігментації.

Гліцерин зволожує, розгладжує зморшки і робить їх менш вираженими, а гаїлурон у складі емульсії Timeless skin care matrixyl synthe'6 serum надійно зберігає вологу в клітинах, вирівнює рельєф та підтримує необхідний рівень ph. З таким доглядом Ви забудете про вік, адже Ваше обличчя буде ставати все кращим, свіжішим і доглянутішим з кожним днем!

Купівлі бути!

Якщо жінка вирішила продовжити молодість, вона це зробить! І тому вони обирають наш інтернет-магазин New Skin, де зібрані найкращі засоби провідних світових виробників в оригінальній якості! Ми не працюємо з копіями та ліцензійними версіями, тому Ви отримуєте за доступною ціною справжній товар з усіма сертифікатами та знаками якості. А тепер у Вас з'явилася можливість купити еліксир краси Timeless skin care matrixyl synthe'6 serum за акцією – пропозиція, від якої неможливо відмовитися!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
США
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження
To Top