logo
Немає у наявності
Артикул
SBM-AHA10APA

Пілінг із мигдальною кислотою Some By Mi AHA 10% Amino Peeling Ampoule

Пілінг із мигдальною кислотою Some By Mi AHA 10% Amino Peeling Ampoule 1 5 5 1

Як поєднати в одній процедурі чистку та освітлення, при цьому не пошкодивши поверхню шкіри салонними хімічними пілінгами, які часто спричиняють алергію та побічні реакції? Дуже просто! Адже в південнокорейській майстерні краси створено спеціальний продукт Some By Mi AHA 10% Amino Peeling Ampoule - ампульний мигдальний пілінг щадного характеру з дієвими освітлювальними агентами та делікатним доглядом.

Special Price 688,00 ₴ Regular Price 959,00 ₴
Об’єм
35 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Кілька крапель сироватки, нанесені на обличчя, починають працювати миттєво – проникають усередину, щоб знайти та вирішити причину шкірних проблем та виправляють зовнішні недосконалості.

Краса класу люкс

Створюючи Some By Mi AHA 10% Amino Peeling Ampoule, особливу увагу було приділено делікатному характеру впливу, щоб найчутливіша шкіра почувалася комфортно під час догляду. Саме тому відлущуючим агентом обрана мигдальна кислота концентрації 10%. Відмерлі клітини розчиняються та звільняють поверхню дерми, дозволяючи включити посилену регенерацію, а кисню, волозі та корисним речовинам проникнути у глибокі шари.

Правильно підібране співвідношення AHA-, BHA-, PHA- та LHA- кислот не тільки очищає лусочки мертвого епідермісу, але й прибирає жирний блиск, знімає запальні процеси, вирівнює тон. Ніацинамід підвищує захисні властивості шкіри, слідкує за правильною та сприятливою мікрофлорою. Саліцилова кислота підсушує гнійники, комедони, проблемні зони та перешкоджає розвитку акне та вугрового висипу. Truecica комплекс – це ефективне тріо екстрактів чайного дерева, полину та центели, незамінних для догляду за проблемною дермою. Амінокислотний коктейль дарує омолоджуючий та зміцнюючий ефект, дозволяючи тургору зберегти щільність та еластичність. Незамінна для свіжості та доглянутого вигляду обличчя гіалуронова кислота максимально зволожує та формує гідрозапас у клітинах. Відбілювання пігментації відбувається безболісно, ​​не порушуючи цілісність мантії.

Засіб наноситься піпеткою-дозатором, не вимагає змивання. 2-3 рази використання на тиждень достатньо, щоб підтримувати здоров'я шкіри, освітлити тон та повернути сяйво.

А у нас акція!

Так, ми не жартуємо — які б не були обставини, краса тіла пов'язана прямо з красою душі! І тільки зараз Ви можете купити мигдальний атравматичний пілінг Some By Mi AHA 10% Amino Peeling Ampoule за спеціальною зниженою ціною та швидкою доставкою по всій території нашої країни! Будьте красивими і пам'ятайте - правильний догляд запоруки Вашої молодості!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
35 мл.
Призначення
Відлущування, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне, Відбілювання
To Top