logo
Немає у наявності
Артикул
MP-HRPAEP

Поживні патчі від зморшок Medi-Peel Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch

Поживні патчі від зморшок Medi-Peel Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch 2 5 5 1

Доглянуту жінку, що дбає про свою красу видно по очах, а точніше — за станом шкіри під ними, яка краще за слова розповідає оточуючим про безсонну ніч, неправильне харчування, стрес і, на жаль, вік. Панацеєю від більшості проблем стануть поживні рожеві патчі Medi Peel Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch з гіалуроном.

Special Price 495,00 ₴ Regular Price 675,00 ₴
Об’єм
60 шт.

З цим товаром зазвичай купують

Це не тільки експрес-метод швидко і без особливих часових та фінансових витрат привести себе в порядок і сяяти на важливому заході, а й необхідний щоденний догляд, який не забариться дати результати та зробити погляд відкритим та впевненим у власній красі.

Medi-Peel Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch

Рожеве диво

Миттєвий ефект від використання Medi-Peel Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch досягається за рахунок гідрогелевої основи, просоченої концентратом рослинних компонентів та корисних речовин, що щільно прилягає до шкіри для максимального синтезу. Дерма подібно до сухої губки втягує в себе гіалуронову кислоту і пептидний комплекс, який відновлює структуру ніжної, вразливої ​​шкіри навколо очей.

Здавна відомий секрет молодості — пелюстки дамаської, французької та прованської троянди пройшли ультрасучасну ферментацію, щоб посилити свої природні властивості. Ароматна есенція покращує колір обличчя, робить капілярну сітку менш помітною та "стирає" синці під очима.

Ягідні екстракти тонізують і комплексно живлять - кизил знімає набряклість і виводить токсини, малина надає м'якість, журавлина відбілює, гранат - зміцнює і робить підтягуючий ефект, а чорниця освіжає і пробуджує втомлену шкіру.

Колаген, бетаїн та еластин зберігають пружність фіброволокон і захищають від в'янення, адже тут найтонша дерма, під якою немає пом'якшуючого ліпідного шару.

20 хвилин з ранку з рожевими патчами Medi-Peel Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch і Вас не впізнати!

Medi-Peel Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch купити

Ми знаємо, як його замовити!

Все дуже просто, а головне чесно — працюватимуть лише оригінальні гідрогелеві рожеві корейські патчі, тому ми гарантуємо, що до Вас приїде оригінал, який пройшов перевірку якості! Замовити Medi-Peel Hyaluron Rose Peptide 9 Ampoule Eye Patch можна в будь-яку область України або на зручне для Вас відділення пошти! Не гайте час - станьте досконалістю вже зараз разом з магазином корейської косметики New Skin!

Докладніше
Вік
30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість
Тип засобу
патчі під очі
Об'єм
60 шт.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Поживне
To Top