logo
Немає у наявності
Артикул
PY-EC

Поживний крем навколо очей Pyunkang Yul Eye Cream

Поживний крем навколо очей Pyunkang Yul Eye Cream 1 5 5 1

Зволожуючий та живильний крем Pyunkang Yul Eye Cream – це ефективний засіб для боротьби з віковими змінами шкіри навколо очей. Крем відмінно розгладжує дрібні мімічні зморшки, тонізує, живить та підтягує ніжну шкіру.

Special Price 749,00 ₴ Regular Price 849,00 ₴

З цим товаром зазвичай купують

До складу косметичного препарату входить екстракт кореня астрагалу, який глибоко проникає та підживлює епідерміс. Також основними інгредієнтами є масло ши для активного зволоження та екстракт кореня женьшеню, що має омолоджуючу дію.

Pyunkang Yul Eye Cream

Розробники подбали про повну безпеку та гігієнічність продукції, наповнив кремом упаковки для разового використання. Це дозволяє добре зберегти косметичний засіб, захистити його від окиснення, температурного впливу, бруду та бактерій. Вміст пакетиків розрахований на використання протягом одного дня і може бути нанесений на віки як зранку, так і ввечері перед сном.

Основні інгредієнти Pyunkang Yul Eye Cream:

  • Концентрована витяжка корисних речовин із кореня астрагалу. Особливість впливу виявляється у швидкому та ефективному зменшенні неглибоких мімічних зморшок. Також екстракт активно зволожує та зміцнює верхні шари шкіри, посилює здатність дерми чинити опір зовнішньому негативному впливу навколишнього середовища. Речовина сприятливо впливає на зовнішній вигляд, роблячи шкіру рівною, сяючою, запобігає появі пігментних плям;
  • Екстракт кореня женьшеню омолоджує, активно регенерує клітини ніжної шкіри повік, має антиоксидантну дію;
  • Масло каріте, більше відоме як ши, є невичерпним джерелом корисних речовин та вітамінів. Унікальний склад оберігає шкіру від несприятливої ​​дії сонячних променів, повітря та інших негативних факторів. Цей компонент уповільнює процеси старіння, захищаючи від руйнівної дії вільних радикалів.

Pyunkang Yul Eye Cream

Крем для повік Pyunkang Yul Eye Cream:

  • Знижує набряклість;
  • робить темні кола менш помітними;
  • Вирівнює неглибокі зморшки;
  • Посилює ліпідний бар'єр і здатність шкіри чинити опір шкідливому впливу навколишнього середовища;
  • Оновлює, омолоджує, зволожує та живить усі шари шкіри.

Pyunkang Yul Eye Cream

Застосування: Крем акуратно круговими рухами нанести на повіки та область навколо очей вранці, після вмивання або ввечері, після повного зняття макіяжу.

Перед використанням рекомендується переконатися у відсутності алергічної реакції на активні компоненти живильного крему.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Зневодненість, Темні кола під очима
Тип засобу
крем для шкіри навколо очей
Призначення
Зволоження, Поживне
To Top