logo
Немає у наявності
Артикул
MP-PSSK

Набір косметики с петидами Medi-Peel Peptide Skincare Special Kit

Набір косметики с петидами Medi-Peel Peptide Skincare Special Kit 1 5 5 1

Порадуйте свою шкіру та вдихніть у неї нові сили, поверніть молодість та красу з преміальним набором, збагаченим пептидами Medi-Peel Peptide Skincare Special Kit від провідного корейського виробника. Інтенсивний догляд за дермою потрібно починати з 30 років, тоді мінімізувати вікові зміни вийде ефективно та за короткий термін.

Special Price 1 499,00 ₴ Regular Price 1 699,00 ₴
Об’єм
250/250/30/30/10 мл.

Шкіра накопичує в собі токсини, вироблення колагену стає повільнішим, клітини не встигають оновлюватися і з'являються зморшки, набряклість, ділянки, що провисають. Але з косметикою для в'янучої шкіри люкс-класу, що складається з трьох концентрованих засобів з унікальною формулою anti-age Ви зупините час і будете чарівні.

А що ж усередині боксу Medi-Peel Peptide Skincare Special Kit?

Містка коробка виглядає дуже презентабельно – в ній знаходяться тонер і емульсія у повнорозмірному форматі 250 мл, дві міні-версії по 30 мл і крем-концентрат 10 мл.

Купити Medi-Peel Peptide Skincare Special Kit

Комплекс збагачений пептидами – протеїновими молекулами на основі амінокислот. Проникаючи в найглибші шари, вони переводять біологічний годинник назад, посилено оновлюючи клітини, активізуючи вироблення еластину та колагену, відповідальних за пружність та гладкість шкірного покриву. Перший крок – тонер, що очищає, усуває почуття сухості після вмивання і сприяє швидкому проникненню необхідних вікової шкіри речовин. Емульсія вуаль зволожує, миттєво вирівнює мікрорельєф, тонізуючи зсередини та блокуючи нервові імпульси, що спричиняють появу мімічних зморшок. Вбирається за секунди і не залишає жирну або липку плівку.

Medi Peel Peptide Skincare Special Kit

Корейський крем для обличчя та шиї з пептидним комплексом Medi Peel Peptide Skincare Special Kit має виражений ботокс-ефект, підтягуючи овал, візуально розгладжуючи кільця Венери, "гусячі лапки" і носогубні складки, що найскладніше піддаються корекції. Зміни відбуваються не лише зовні, а й усередині – епідерміс ущільнюється, пробіли заповнюються гіалуроновою кислотою, вирівнюється колір та з'являється матовість.

Medi Peel Peptide Skincare Special Kit

Де замовити?

Оригінальний набір корейської косметики Medi-Peel Peptide Skincare Special Kit доступний для замовлення в інтернет-магазині New Skin за спеціальною ціною. Поспішайте порадувати себе унікальною пропозицією з доставкою до будь-якої точки України!

Докладніше
Вік
35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Нерівний рельєф, Зневодненість
Тип засобу
набір косметики
Об'єм
250/250/30/30/10 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям
To Top