logo
Немає у наявності
Артикул
Pur-RCA

Протизапальні патчі від прищів Purito All Care Recovery Cica-Aid

Протизапальні патчі від прищів Purito All Care Recovery Cica-Aid 4 5 5 1

Дані патчі є активним протизапальним засобом, який здатний за максимально короткий час усунути висипання та зняти свербіння. Запобігають утворенню слідів пост-акне, активізують регенерацію шкіри.

Special Price 379,00 ₴ Regular Price 520,00 ₴

З цим товаром зазвичай купують

Головне завдання патчів від прищів Purito

Це засіб необхідний, щоб створювати захисний бар'єр для ділянок шкіри, що запалилися. Завдяки їхньому впливу на прищик не потрапляють бактерії, пил та інші забруднення, а антибактеріальні речовини сприяють його активному загоєнню. Ці патчі майже зливаються зі шкірою, тому їх можна наносити на ніч чи вдень, під макіяж.

У центрі патч має гідроколоїдний шар, який щедро просочений антибактеріальним засобом. По зовнішніх краях виріб має прозору плівку, що фіксує патч і запобігає його зміщенню, а також попаданню забруднень.

В антибактеріальний розчин входить кислота мадекасова та азіатикозидова. Ці дві речовини є унікальними за своїми властивостями і видобуваються з рослини – азіатська центелла. Вони сприяють швидкому загоєнню всіх прищиків, знімають болючі відчуття, перешкоджають появі нових запалень, зменшують прояв куперозу.

Комплектація: 51 шт.: 10 мм-36 шт. та 12 мм -15 шт.

Спосіб використання патчів від прищів Purito:

Дістаньте патч потрібного діаметра, залежно від розміру пошкодженої ділянки шкіри. Наклейте його та залиште на 5-8 годин. Повторюйте цю процедуру до зникнення проблеми.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Комбінована, Жирна, Проблемна
Вирішує проблему
Акне, Запалення
Тип засобу
патчі від прищів
Призначення
Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top