logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-5PSSS

Шампунь для глибокого очищення з пробіотиками Masil 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo 300 ml

Шампунь для глибокого очищення з пробіотиками Masil 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo 300 ml 2 5 5 1

Шкіра голови потребує не менш ретельного догляду, ніж обличчя або тіло — жир, що виробляється залозами внутрішньої секреції, забиває пори, до нього краще "примагнічуються" шкідливі радикали з навколишнього середовища і залишки пінки, мусу, лаку, через що згодом порушується гідроліпідний баланс і волосся стає безживним і недоглянутим. Шампунь-детокс із пробіотиками Masil 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo ефективно розщеплює забруднення та відмерлі клітини, даючи поштовх для зростання та покращуючи засвоєння корисних речовин на клітинному рівні.

Special Price 430,00 ₴ Regular Price 830,00 ₴
Об’єм
300 мл.

З цим товаром зазвичай купують

З його допомогою відбувається детокс-очищення, при цьому відсутність агресивних компонентів не пересушує пасма, а саме підлаштовується під тип волосся, усуваючи першопричину та відроджуючи їх до життя.

Секретна формула від корейського бренду

Крім необхідних для здоров'я та краси волосся комплексу пробіотиків, у складі глибоко очищувального засобу Masil 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo присутній органічний коктейль з 9 трав'яних екстрактів, які в комплексі створюють унікальну базу для відновлення сухих та ламких пасм, схильних до жирності біля коріння. Не змінює природний гідроліпідний баланс, якщо він у нормі, а у разі відхилень вирівнює до оптимального значення.

Саліцилова кислота у формулі корейського шампуня Masil 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo прибирає жирний блиск і бореться із себореєю, пригнічує патогенні організми та грибки. Пантенол заспокоює пошкоджені ділянки, покращуючи загоєння та регенерацію тканин, полімер Polyquaternium-10 заповнює прогалини у витонченому волоссі, роблячи його цілісним та пружним.

За довге почуття свіжості та чистоти відповідають меліса та ментол, додаючи у звичну доглядову процедуру салонної естетики та приємний освіжаючий аромат.

За оригіналом – тільки до нас!

Інтернет-магазин New Skin на варті Вашої краси та здоров'я, тому ми не працюємо з неперевіреними постачальниками та гарантуємо справжність шампуню-пілінгу Masil 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo.

Ви можете купити його не виходячи з дому, оформивши заявку на сайті за зниженою ціною на період проведення акції! Доставку в будь-який куточок України ми беремо на себе та гарантуємо, що зробимо це швидко!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
300 мл.
To Top