logo
В наявності
Тільки 12 залишилося
Артикул
Mas-PCRS

Шампунь для фарбованого волосся Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo 8 ml

Якщо Ви любителька експериментувати з кольором або регулярно використовуєте стійку фарбу для підтримання певного відтінку, то шампунь із пробіотиками Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo в міні-саше 8ML стане чудовим вибором для регулярного догляду.

Special Price 22,00 ₴ Regular Price 49,00 ₴
Об’єм
8 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Під впливом окислювачів, пасма витончуються, стають більш жорсткими та ламкими, втрачаючи свої природні захисні функції. Додатково впливають на їх стан і негативні навколишні фактори - проточна вода не кращої якості, засоби для укладання волосся та термічна дія. Згодом колір вимивається, часто це відбувається нерівномірно і зачіска стає недоглянутою, а локони неслухняними.

Вихід є!

Ретельно розроблена фахівцями з Кореї формула шампуню-захисту Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo 8ML дбайливо відновлює структуру волосся, зберігаючи насиченість кольору на довгий час. Технологія збереження кольору запечатує кожну волосинку по всій довжині, зберігаючи штучний пігмент і не даючи ультрафіолетовому променю або гарячому повітрю зруйнувати внутрішньоклітинну структуру.

Засіб м'яко очищає шкіру голови, відлущуючи мертві частинки і не дозволяючи забрудненню та продуктам роботи сальних залоз накопичуватися на поверхні та уповільнювати ріст.

Додатково шампунь Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo 8ML збагачений розумним відновлюючим комплексом Polyquaternium-10, лактобактеріями та пробіотиками для відновлення та зміцнення постраждалих локонів.

Екстракт м'яти дарує почуття свіжості та чистоти, а масло чайного дерева знімає симптоми подразнення та свербіння, що часто виникає після фарбування. Маточне молочко відповідає за шовковистість та гарний блиск.

Не проґавте свій шанс!

У брендовому магазині New Skin тільки зараз корейський шампунь Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo 8ML з функцією захисту кольору можна купити за вигідною ціною, доки діє акція на даний товар! Ваше замовлення приїде за вказаною адресою в будь-яку точку України навіть швидше, ніж Ви думаєте. Ваш комфорт – наше завдання!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
8 мл.
To Top