logo
В наявності
Тільки 1 залишилося
Артикул
Mas-5PPVSm

Шампунь для надання об'єму волоссю Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo 8 мл

Втомилися при кожній сушці піднімати волосся брашингом або робити начісування в пошуках втраченого обсягу? Пасма тонкі та неживі, а бальзами та масла зорово зменшують їх кількість? Це означає, що Ви не пробували новий продукт від лідера Кореї – шампунь для об'єму волосся з пробіотиками Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo!

Special Price 22,00 ₴ Regular Price 50,00 ₴
Об’єм
8 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Виробник подбав про зручність та представив засіб у міні-форматі 8 мл. Густа консистенція дозволяє одним саше вимити і довге волосся, а ефект проявиться ще на стадії нанесення, як і приємний аромат, що зберігається на волоссі ще довгий час! Цей цілющий шампунь здатний на чаклунство у форматі реального часу і підкорює серця з першого використання!

Шампунь з інтелектом!

Це нанотехнології, високий професіоналізм творців та точно вивірена формула Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo! Не важливо, які супутні проблеми у Ваших локонів та який тип волосся від природи – це фахівець вищого розряду та знає свою справу! Максимально адаптований під природний рівень ph не дратує шкіру голови, нормалізує вироблення себуму і розчиняє клітини, що відмерли, щоб дозволити фолікулам насититися мікроелементами і ожити.

Лактобактерії працюють з мікрофлорою, нейтралізуючи кислотність і жорсткість води, а полімер у складі Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo надає щільності і візуально робить кожне волосся щільнішим. Гібіскус – антидепресант, що прибирає сухість та можливі прояви себореї, а перцева м'ята призводить до тонусу системи кровообігу, щоб пробудити кожен фолікул та стимулювати ріст волосся. Центелла – активний реконструктор, здатний залікувати ушкодження не лише зовні, а й усередині. Струменеве як шовк волосся – це не міраж, а Ваше відображення в дзеркалі після використання саше.

Щастя для Рапунцель!

Якщо Ви все ще сумніваєтеся, ми все вже вирішили за Вас! Щоб Ваші переживання відпали, у нас нова топова акція – купити шампунь Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo у пакетиках по 8 мл в інтернет-магазині корейської косметики New Skin так само просто, як і оформити замовлення! Це не копія, а оригінал від прямих постачальників із Кореї, тому за якість ми беремо повну відповідальність на себе та впевнені – ВИ до нас повернетесь! А наша доставка по всій країні – це ще один фактор, від якого наші постійні клієнти у захваті!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
8 мл.
Призначення
Очищення
To Top