logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-5PPVS

Шампунь для надання об'єму волоссю Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo 300 ml

Шампунь для надання об'єму волоссю Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo 300 ml 3 5 5 1

У догляді за волоссям та шкірою голови етап очищення грає одну з найважливіших ролей. Виділення себуму, ороговілі частинки, пил – для того, щоб живильні речовини та елементи краще проникали в структуру волосся, першочергово необхідно позбутися забруднень. У цьому питанні корейський шампунь Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo стане незамінним помічником!

Special Price 430,00 ₴ Regular Price 830,00 ₴
Об’єм
300 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Важливі особливості Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo

Унікальна запатентована формула включає 5 видів пробіотиків – корисних бактерій у розчиненому вигляді. Силіконові інгредієнти повністю виключені, що робить шампунь ідеальним варіантом для дівчат, які використовують Curly Girl Method. Він надає волоссю природного прикореневого об'єму, наповнює його здоровим сяйвом, блиском і робить навіть неслухняні локони м'якими, податливими і блискучими.

Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo відмінно підходить для жирної шкіри голови та частого миття. За рахунок присутності у складі екстракту перцевої м'яти, він знімає роздратування, почервоніння, свербіж та приємно освіжає, зберігаючи відчуття чистоти надовго. До речі, цей же інгредієнт відповідає за стимуляцію росту волосся.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo у Києві та Україні. Об'єм шампуню – 300 мл. Економічна витрата гарантує, що її точно вистачить надовго. Шампунь дуже легко збивається в ніжну піну та змивається звичайною проточною водою. Щоб надати волоссю ще більш естетичного вигляду і сяйва, після миття рекомендується додатково використовувати маску або кондиціонер.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
300 мл.
To Top