logo
Немає у наявності
Артикул
Masil-3SHS-8

Шампунь для волосся з керамідами Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 8 мл.

Шампунь для волосся з керамідами Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 8 мл. 1 5 5 1

Несприятлива екологічна обстановка, неправильне харчування, стреси та регулярне використання засобів для стайлінгу на високих температурах – все це позначається на стані волосся не найсприятливішим чином. Грамотно підібраний догляд – перший крок на шляху до розкішних локонів!

Special Price 22,00 ₴ Regular Price 55,00 ₴
Об’єм
8 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Бережне очищення с Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo

Один із найважливіших етапів догляду за волоссям – це очищення шкіри голови від забруднень. Ідеальним помічником у цьому стане Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo з керамідами та колагеном. За рахунок своєї унікальної формули, корейський шампунь дбайливо доглядає не тільки шкіру, але й волосся, наповнюючи їх вологою і необхідними мікроелементами.

Як показує практика, багато хто ставиться до очищення дуже посередньо. Науково доведено, що саме цей етап є найважливішим у догляді. Поживні речовини набагато краще проникають до волосяних фолікулів у тому випадку, якщо шкіра бездоганно очищена. Це актуально і для довжини. Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo у цьому випадку є універсальним. Він делікатно очищає чутливу шкіру голови, а кераміди, що входять до складу, насичують волосся і надають всій довжині більш естетичного вигляду.

Особливий плюс – ментол у складі, який дарує приємне відчуття чистоти та дозволяє продовжити свіжість! Шампунь ідеально підійде для власниць сухого та пошкодженого волосся, які бажають повернути їм ідеальну гладкість, пружність і лиск.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo в Києві та Україні. Мініатюрну упаковку 8 мл. зручно брати із собою скрізь. Крім того, вона стане чудовим приводом познайомитися з продукцією та особисто оцінити всі її плюси!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
8 мл.
Призначення
Очищення
To Top