logo
Немає у наявності
Артикул
Masil-3SHS

Шампунь для волосся з керамідами Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 300 ml

Шампунь для волосся з керамідами Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo 300 ml 3 5 5 1

Шампунь Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo з керамідами активізує відновлюючі процеси, очищає, розгладжує, усуває ефект ламкості та знімає свербіння. При використанні зникає сухість, волосся отримує оптимальний догляд, що надає локонам гладкість і еластичність.

Special Price 469,00 ₴ Regular Price 900,00 ₴
Об’єм
300 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Дія

Корейський шампунь містить речовини, що доглядають шкіру і волосся, стимулюють регенерацію, зміцнюють коріння, що забезпечують захист, усувають лущення, що перешкоджають утворенню лупи. Після використання пасма стають м'якими, шовковистими, блискучими, здоровими, приємними на дотик і сильними. Завдяки охолодному ефекту з'являється відчуття свіжості, а волосся вигладить доглянуто і красиво. Шампунь Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo добре пінитися і видаляє забруднення, залишки засобів для укладання та надлишки себуму, не пересушуючи, спрощуючи розчісування та укладання.

Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo купити

Основні активні речовини

У складі шампуню Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo є цілий комплекс активних компонентів, серед яких:

  • колаген, що відповідає за зволоження, зміцнення та захист локонів;
  • кераміди, що наповнюють волосся силою та роблять його міцним, блискучим і шовковистим;
  • алантоїн, що перешкоджає втраті вологи, нормалізує вироблення підшкірного жиру, має протизапальний та заспокійливий ефект;
  • ментол нормалізує кровообіг, прискорює ріст і живить волосся зсередини;
  • саліцилова кислота активує процеси оновлення епідермісу, бореться з бактеріями, відлущує омертвілі клітини та глибоко очищає шкіру та локони.

Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo

Шампунь призначений для сухого та ушкодженого типу волосся, а також жирної шкіри голови. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити шампунь Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo в Києві та Україні, оформивши замовлення онлайн або за телефоном.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
300 мл.
Призначення
Очищення
To Top