logo
Немає у наявності
Артикул
Mas-5PCRS

Шампунь для захисту кольору із пробіотиками Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo

Шампунь для захисту кольору із пробіотиками Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo 3 5 5 1

Шампунь Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo для захисту кольору сприяє поверненню яскравості волосся, запобігаючи тьмяності. При використанні відбувається дбайливе очищення локонів та їх зміцнення від коріння до кінчиків. В результаті пасма стають гладкими, еластичними та здоровими.

Special Price 430,00 ₴ Regular Price 830,00 ₴
Об’єм
300 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Основні властивості

Завдяки унікальній формулі, що використовується при створенні Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo, засіб перешкоджає знебарвленню локонів внаслідок впливу сонячних променів та термічної обробки, сприяючи збереженню відтінку. При використанні відбувається зміцнення структури кожної волоски, знижується ламкість, пасма перестають сплутуватися, завдяки чому їх легко розчісувати і надавати потрібну форму. Локони набувають невидимого захисту, що покращує бар'єрні властивості та зволожує.

Активні компоненти

У складі шампуню Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo велика кількість лактобактерій, що забезпечують зміцнення локонів та підтримку захисних властивостей, завдяки чому вони стають стійкими до впливу подразників, набуваючи гладкості.

Витяжка з маточного молочка посилює захист, перешкоджає ламкості, наповнюючи локони енергією та силою.

Polyquaternium-10 зміцнює, перешкоджає електрезуемості та робить пасма об'ємними.

Витяжка з листя м'яти та чайного дерева створює охолодний ефект, запобігає появі сухості, роздратування, почервоніння та лупи. Регулює вироблення підшкірного жиру, підтримуючи чистоту пасм.

Корейський шампунь ідеально підходить для будь-якого виду волосся та щоденного використання. В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo у Києві та Україні за найнижчою ціною. Зробити замовлення можна за телефоном або онлайн, скориставшись доставкою додому.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
шампунь для волосся
Об'єм
300 мл.
To Top