logo
Немає у наявності
Артикул
BOT-AFSE

Сонцезахисна есенція Botanity Aqua Fit Sun Essence SPF50+, PA++++

Сонцезахисна есенція Botanity Aqua Fit Sun Essence SPF50+, PA++++ 3 5 5 1
Кожна людина радіє сонцю і безтурботно підставляє обличчя і руки під його промені, навіть не замислюючись, яка шкода приносить активне випромінювання шкірі - порушується вироблення еластину, що відповідає за пружність і починає різко з'являтися сітка зморшок, найчастіше у супроводі пігментних плям. Сонцезахисна есенція Botanity Aqua Fit Sun Essence SPF50+, PA++++ — порятунок від шкідливих УФ-променів не лише в умовах міста, а й на морі.

Special Price 975,00 ₴ Regular Price 1 275,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Невагома структура, отримана новаторською технологією Fit Me Aqua, не забиває пори і не помітна на шкірі, вбираючись через секунду після нанесення і не втрачаючи своїх захисних властивостей протягом усього дня.

Унікальний засіб 3 в 1

Одна з незаперечних переваг Botanity Aqua Fit Sun Essence SPF50+, PA++++ — те, що вона замінює собою сироватку, базу під макіяж та праймер, але при цьому з високим коефіцієнтом захисту від ультрафіолетового випромінювання різного ступеня – UVA, UVB.

Особливий комплекс BIO GREEN PHYTOPLACENTA з витяжки жита та грибів шиїтаке регенерує епітеліальні клітини, прискорює їх оновлення та омолоджує на рівні ДНК. Морські водорості виконують роль дзеркала, відбиваючи дію токсинів та радикалів, зміцнюючи імунітет дерми та показник опірності. Токоферол підтримує тонус в'янучої, ослабленої дерми, надаючи додатковий відновлюючий ефект.

Корейський сонцезахисний крем Botanity Aqua Fit Sun Essence SPF50+, PA++++ підходить для будь-якого типу та відтінку шкіри - від світлої до смаглявої, не викликаючи алергії та делікатно доглядаючи під час активного сонячного випромінювання. Можна використовувати і перед походом до солярію.

Купуйте зараз – користуйтеся потім!

Мати вдома засіб захисту від фотостаріння шкіри та зайвої пігментації потрібно не лише влітку — Botanity Aqua Fit Sun Essence SPF50+, PA++++ заспокоює і знімає почервоніння після пілінгів, скрабування, шліфування та будь-якою процедурою, пов'язаною з мікротравмуванням верхнього шару шкірних покривів. Зараз у нашому магазині корейської косметики New Skin знижена ціна на цей продукт — не проґавте шанс замовити, а доставку організуємо ми, незалежно від Вашого розташування по всій території України!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Акне, Жирний блиск, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Запалення
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Антивікове, Зволоження, Догляд обличчям, Захист від сонця
To Top