logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-HAWSG-5

Сонцезахисний гель з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel 5 мл.

Сонцезахисний гель з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel 5 мл. 1 5 5 1

Захищати шкіру від агресивного впливу УФ-променів потрібно постійно, але визначити підходящий засіб під тип і потреби Вашої шкіри не завжди можливо з першого разу. Спеціально для знайомства відома косметична компанія з Кореї випускає міні-версію сонцезахисного гелю для обличчя з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel об'ємом 5 мл. Доступна ціна дозволяє оцінити чудові захисні характеристики та багатокомпонентний склад, що діє у кількох напрямках.

Special Price 99,00 ₴ Regular Price 130,00 ₴
Об’єм
5 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Невеликий тюбик зручно брати з собою у відрядження не як основний засіб, який на пляжі потрібний у великій кількості, а як допоміжну емульсію перед виходом на вулицю для приведення чутливої дерми в порядок.

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel 5 мл.

Переваги та секрети використання

Максимальний рівень захисту SPF 50 досягається за рахунок вмісту в гелі Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel хімічних фільтрів, що утворюють при зіткненні зі шкірою прозору, невидиму оку вуаль, яка наче щит відбиває випромінювання та шкідливі токсини з навколишнього середовища. Кераміди покращують місцевий імунітет та зміцнюють стінки судин, сприяючи регенерації клітин.

Ніацинамід зменшує інтенсивність наявної пігментації та запобігає появі нової, вирівнює тургор, а гіалурон 8 різновидів стежить за достатньою кількістю вологи в шарах епідермісу, і уповільнює його випаровування з поверхні шкіри, щоб запобігти пересиханню.

Рослинна частина формули сонцезахисного корейського крему Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel представлена центеллою – природним антибіотиком, що ефективно знімає подразнення, запалення, почервоніння, та екстрактом плодів інжиру – його молочні ферменти делікатно відбілюють, дарують шкірі м'якість та гладкість.

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel 5 мл. купити

Ми чекаємо на Ваше замовлення!

Ви можете не сумніватися за оригінальність товару - адже чесна співпраця в New Skin, це гарантія нашої репутації та нових задоволених клієнтів. Ви отримаєте крем-захист від УФ-променів Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel та зможете особисто в цьому переконатися! А ціну ми знизили, щоб Ви не сумнівалися, а вже оформляли замовлення з доставкою по Києву та Україні зручним для Вас способом!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
5 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top