logo
Немає у наявності
Артикул
Isnt-HAWSG

Сонцезахисний гель з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Сонцезахисний гель з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel 1 5 5 1

Щоб наситити шкіру гіалуроном, потрібно вибирати доглядову косметику, що містить його високу концентрацію і кілька видів відразу, і починати потрібно з 18 років, щоб потім екстрено не надолужувати втрачене. Одна з важливих умов — попередити зміни в дермі, спричинені ультрафіолетовими променями, і тут не обійтися бех високоякісного сонцезахисного гелю з гіалуроновою кислотою Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel.

Special Price 699,00 ₴ Regular Price 749,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Його фактор захисту 50+ PA++++ — і це унікальна властивість, що дозволяє його використовувати на вулиці, у відпустці, солярії і як базу під макіяж. 50 мл флакончика вистачить не на один сезон за рахунок економічної витрати – однієї горошини вистачить на все обличчя та шию!

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Основні характеристики та ефект

Створюючи для своєї гіалуронової лінійки засіб Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel, виробники включили до складу додатково створені хімічним шляхом фільтри, здатні нейтралізувати ультрафіолетове випромінювання навіть на чутливій, схильній до сонячних опіків та фотостарінню шкірі. І, щоб не викликати алергічні реакції, пом'якшили їхню дію органічними компонентами — азіатською центеллою для заспокоєння, зняття подразнень, освітлення капілярної сітки та пост акне, та екстрактом інжиру з антипігментаційною та пом'якшувальною властивістю.

Каратиноїди уповільнюють вікові зміни та очищають дерму від токсинів та забруднень, а ніацинамід добре вирівнює тургор та помітно освіжає тон.

Гіалуронова кислота в Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel представлена у 8 різновидах, щоб охопить вираженою зволожуючою дією всі шари та допоможе сформувати запас вологи.

Фруктові олії та гліцерин пом'якшують і живлять шкіру з моменту нанесення і до вмивання.

купити Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Працюємо для Вас!

Інтернет магазин корейської косметики New Skin відрізняється бездоганною репутацією і лише оригінальною продукцією - ми робимо все можливе, щоб поєднати високу якість та доступні ціни. Сонцезахисний крем із Кореї по акції та з доставкою по всій Україні - це вигідна пропозиція для Вас, яка діє тільки поки товар в наявності!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top