logo
Немає у наявності
Артикул
Ndl-VMMS

Сонцезахисний крем на основі MLE Needly Vegan Mild Moisture Sun SPF 50+ PA++++

Сонцезахисний крем на основі MLE Needly Vegan Mild Moisture Sun SPF 50+ PA++++ 1 5 5 1

Як ідеально поєднувати в собі сучасні хімічні фільтри та веганську базу розповість корейський сонцезахисний крем MLE Needly Vegan Mild Moisture Sun SPF 50+ PA++++. Високий показник захисту підходить і для тонкої шкіри, що гостро реагує на ультрафіолет.

Special Price 790,00 ₴ Regular Price 1 150,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Засіб нового покоління відрізняє широкий спектр розв'язуваних проблем – це не просто санскрін, а й чудовий догляд, який, крім своєї основної захисної функції, виконує низку інших завдань. Не дивлячись на щільну текстуру, крем ідеально розподіляється та вбирається, не залишаючи жодного сліду та працює незалежно від нанесеного зверху макіяжу.

Потоваришуйте з сонцем!

Питання небажаної пігментації, ластовиння та фотостаріння вирішено назавжди! Навіть прямі промені в полуденну спеку не завдадуть шкоди дермі – адже на варті стоїть крем на основі MLE Needly Vegan Mild Moisture Sun SPF 50+ PA++++. Цей бар'єр не вдасться обійти ні UVA, ні UVB променям – спеціально створені безпечні фільтри не втрачають своїх властивостей протягом дня, але буквально відбивають промені, не пропускаючи їх усередину.

Важлива місія веганського крему MLE Needly Vegan Mild Moisture Sun SPF 50+ PA++++ – постійне зволоження, оскільки ультрафіолет витягує вологу, необхідно резерв для її заповнення. Цим займається сквалан і гіалуронова кислота 10 різних видів – вони не просто живлять і налагоджують гідробаланс, а й повертають еластичність та доглянутий зовнішній вигляд шкіри. Коктейль з керамідів підвищує опір особливо чутливих ділянок та ущільнює, а ніацинамід стежить за роботою сальних залоз та купує запальні процеси.

Органічний склад включає олії – ромашки та шавлії для заспокоєння та зняття роздратування, розмарину – для тонусу, ялівцю – для прискореної регенерації та антибактеріального ефекту.

Краса у Ваших руках!

Те, про що не варто забувати кожній дівчині – це про любов до себе! Ніщо так не вимагає турботи, як шкіра, адже чим більше Ви в неї вкладете, тим довше вона радуватиме чітким овалом, пружністю та здоров'ям! Зараз є унікальна можливість купити крем на основі MLE Needly Vegan Mild Moisture Sun SPF 50+ PA++++ в інтернет-магазині корейської косметики New Skin!

Це не сезонний продукт, як звичні санскрини – це правильний та необхідний догляд щодня! Оформіть замовлення та Вас здивує швидкість доставки, оперативність оформлення замовлення та наш індивідуальний підхід до кожного клієнта!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Акне, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Купероз, Розацеа
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top