logo
В наявності
Тільки 8 залишилося
Артикул
Bent-AFUVSC

Сонцезахисний крем із центелою Benton Air Fit UV defense Sun Cream SPF50+/PA++++

Помилково вважати, що захищати шкіру від опіків та пересихання потрібно лише у сезон активного сонця. Навіть невидиме оку випромінювання від гаджетів завдає непоправної шкоди дермі – поступово вбираючи ультрафіолет, епітелій стає все сухішим, еластичність падає на нуль, витончені кровоносні судини даються взнаки куперозними зірочками, а пігментація виникає без попередження.

Special Price 850,00 ₴ Regular Price 1 050,00 ₴
Об’єм
50 мл.

Поєднати захист з доглядом зміг у собі корейський сонцезахисний крем для обличчя Benton Air Fit UV defense Sun Cream SPF50+/PA++++. Девіз цього бренду – "обігнати і перегнати час", тому антивіковий засіб ідеально впишеться у щоденний ритуал краси жінок 30+.

Санскрін для перемоги!

Що насамперед видає вік? В'яла шкіра, "розмальована" пігментними плямами – а причина у несвоєчасній турботі! Змінюйте формат ставлення до самої себе і довіртеся професіоналу своєї справи – зволожуючому санскрину Benton Air Fit UV defense Sun Cream SPF50+/PA++++. У засобі витримано ідеальний баланс штучних фільтрів та натуральних компонентів.

Перший захисний бар'єр блокує будь-які типи випромінювань – UVB та UVA, при цьому оберігаючи шкіру та тонкою плівкою перекриваючи доступ до випаровуванню вологи з поверхні мантії. Другий етап – органіка в чистому вигляді. Переконавшись у безпеці шкіри, корейський крем Benton Air Fit UV Defense Sun Cream SPF50+/PA++++ починає посилено працювати на догляд.

Тут у головних ролях азіатська центелла – багатофункціональний агент, що зміцнює капіляри, що знімає роздратування, що запускає регенерацію та оновлення клітин. На підтримку виступає і популярний комплекс CICA, здатний зняти запалення, покращити імунітет та ущільнити покрив. Пантенол має заспокійливу дію, а токоферол омолоджує, повертаючи сяйво та гладкість тургору. Крем дарує легку прохолоду та вводить у релакс ніжнім квітковим ароматом розмарину.

Краса поза часом та сезоном!

Пора забути про санскрини з однією лише функцією – настав час відкрити всесвіт професійного догляду і купити сонцезахисний крем Benton Air Fit UV defense Sun Cream SPF50+/PA++++ в інтернет-магазині New Skin! Ми пишаємось кількістю постійних клієнтів та щодня удосконалюємося заради Вас! Ми пропонуємо відмінні знижки, гарантуємо оригінальність товару та пишаємося найшвидшою обробкою замовлень та доставкою по території нашої країни!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Розширені пори, Акне, Купероз, Розацеа
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top