logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
Dr.C-5CNSSL

Сонцезахисний лосьйон для проблемної шкіри Dr.Ceuracle 5α Control No Sebum Sun Lotion SPF50+

Засмага – це красиво, і кожна жінка із задоволенням підставляє обличчя теплим променям. Сонце не тільки заповнює нестачу гормону щастя, а й активно випаровує вологу з поверхні шкіри. Частий вплив ультрафіолету негативно впливає на стан дерми, по міліметру проникаючи в епітеліальні шари, він стоншує колагенові та еластинові зчеплення, що відповідають за пружність, тонус і молодість обличчя.

Special Price 1 020,00 ₴ Regular Price 1 220,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Унікальний корейський сонцезахисний крем для обличчя Dr.Ceuracle 5α Control No Sebum Sun Lotion – це невагомий щит, що відштовхує шкідливі УФ-промені та захищає від випромінювання "синіх" екранів - моніторів, смартфонів, ноутбуків. Інтелектуальна формула сама знаходить потрібний підхід і наочно доводить – космецевтика може творити дива!

Фотостаріння – у блок!

Легка сонцезахисна емульсія Dr.Ceuracle 5α Control No Sebum Sun Lotion має максимальний ступінь захисту SPF 50+ PA++++, так що красуням з блідою від природи та чутливою шкірою не доведеться переживати! Лосьйон не конфліктує з тональними засобами, коректорами та фіксаторами макіяжу і працює навіть під шаром косметики!

Пріоритетними бренд обрав три напрямки, за які відповідає запатентований 5α комплекс – must have для проблемної дерми. У ньому зібрані особливі агенти, що контролюють продуктивність сальних залоз, антисептики з ефектом зняття набряклості, почервоніння та запальних процесів у тканинах і фермент, що звужує пори, лікує камедони, вугровий висип, акне.

Для вирішення специфічних проблем схильної до висипань шкіри до корейського крем-бальзаму Dr.Ceuracle 5α Control No Sebum Sun Lotion додано цинк. Він не тільки матує, а й надає першу лікувальну допомогу – підсушує запалені ділянки, вбиває бактерії-подразники та загоює пошкоджені місця.

Наш ТОП продажів взимку та влітку!

Асортимент та цінова політика інтернет-магазину New Skin просто не залишає вибору – купити санскрін Dr.Ceuracle 5α Control No Sebum Sun Lotion потрібно саме зараз! Ми знизили ціни, щоб стати ще ближчими до наших улюблених покупців! До нас повертаються знову і знову, адже окрім гарантії якості та оригінальності продукції, у нас швидка та точна доставка!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Акне, Жирний блиск, Запалення
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top