logo
Немає у наявності
Артикул
Dr.C-CRVS

Сонцезахисний заспокійливий гель Dr.Ceuracle Cica Regen Vegan Sun SPF50+ PA++++

Сонцезахисний заспокійливий гель Dr.Ceuracle Cica Regen Vegan Sun SPF50+ PA++++ 3 5 5 1

Якщо Ви не знаєте, чого хоче Ваша шкіра, то ось порада експертів – жодна дерма не зможе відмовитись від корейського сонцезахисного крему Dr.Ceuracle Cica Vegan Sun Gel SPF 50 PA++++. Продукт, як і сам бренд, створено вченими та лікарями, які зробили за мету об'єднати органіку з інноваційними хімічними фільтрами. Це не стандартний сезонний санскрін, а нова сторінка в космецевтиці, що дозволяє об'єднати захист від будь-яких видів випромінювань та комплексний догляд.

Special Price 950,00 ₴ Regular Price 1 350,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Тішить і веганська формула, створена з турботою про навколишній світ. А тотальний показник безпеки від UVA та UVB променів ставить засіб у розряд першочергових, і не важливо – яка пора року за вікном. Ультрафіолет безпомилково знаходить найуразливіше місце – і це тонка, чутлива мантія і тепер у Ваших силах уберегти її від агресії зовнішнього світу.

Ваш особистий security

Бар'єр-емульсія з Кореї Dr.Ceuracle Cica Vegan Sun Gel SPF 50 PA++++ руйнує стереотипи і може те, з чим впорається не кожен функціональний крем. Вперше у формулі використано 5 фільтрів, стійких до води, зміни температур та косметики. Цей заслін не оминути, а значить Ви можете бути спокійні щодо комфорту Вашої шкіри та щодо повної її безпеки навіть від невидимих оку випромінювань.

Рослинну базу представляє комплекс Cica, до якого входять:

  • азіатська центелла - рятівник проблемної шкіри, ефективний регенератор та відновник клітин;
  • м'якоть ківі з делікатною шліфуючою дією та здатність заспокоювати роздратовані ділянки;
  • детокс гібіскус, що виводить продукти розпаду, вільні радикали та накопичений ультрафіолет;
  • м'яко освітлюючі квітки лотоса, що дарують гладкість і бархатистість.

Особливе задоволення приносить легкий деревно-хвойний аромат крем-гелю Dr.Ceuracle Cica Vegan Sun Gel SPF 50 PA++++, що додає особливу ауру умиротворення процедуру догляду.

Ми поряд з Вами!

Ідеологія нашої команди – бути ближче до Вас! Ми не ставимо собі за мету просто продавати, ми хочемо радувати кожного з Вас і хоч на крок наблизити до ідеалу. У мультибрендовому магазині корейської косметики New Skin купити Dr.Ceuracle Cica Vegan Sun Gel SPF 50 PA++++ можна за зниженою ціною і це все для Вас! І не забувайте, у нас як і раніше працює ультра точна та швидка доставка територією України!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Пігментні плями, Розширені пори, Акне, Жирний блиск, Купероз, Розацеа, Запалення
Тип засобу
сонцезахисний крем
Об'єм
50 мл.
Призначення
Захист від сонця
To Top