logo
В наявності
Тільки 8 залишилося
Артикул
J'sD-ADA

Сироватка для лікування акне J'sDerma Acnetrix Defense Ampoule

Сироватка для лікування акне J'sDerma Acnetrix Defense Ampoule 6 5 5 1

Корейська сироватка J'sDerma Acnetrix Defense Ampoule призначена для боротьби з проблемами жирної та комбінованої шкіри. Засіб нормалізує вироблення підшкірного сала і перешкоджає розмноженню мікробів, завдяки чому активно зменшує кількість акне та інших видів висипань, покращуючи імунні властивості шкіри, володіючи антиоксидантною, протизапальною та антикомегенною дією.

Special Price 849,00 ₴ Regular Price 1 175,00 ₴
Об’єм
15 мл.

З цим товаром зазвичай купують

В інтернет-магазині корейської косметики New Skin можна купити J'sDerma Acnetrix Defense Ampoule у Києві та Україні, зі швидкою доставкою в будь-яке місто країни.

Склад

Сироватка має три активні речовини, що сприятливо впливають на шкіру:

  • за рахунок Sepicontrol A5 відбувається нормалізація роботи залоз, що відповідають за вироблення підшкірного жиру, запобігає появі комедонів, підвищується місцевий імунітет і знищуються викликаючі запалення мікроби;
  • завдяки ніацинаміду пігментація стає менш помітною і покращуються захисні властивості шкірного покриву, підвищується еластичність, що сприяє розгладжуванню зморшок та покращенню структури поверхні шкіри;
  • софольянс має антибактеріальну та себорегулюючу дію, запобігаючи розповсюдженню акне, сприяючи зміцненню шкірного покриву та прискоренню загоєння пошкоджених ділянок.

Застосування

Трохи сироватки наносимо на обличчя після використання тоніка. За потреби можливе місцеве застосування на проблемні зони. Наносити слід легкими рухами, що трохи поплескують, після чого використовувати крем.

Способи максимально посилити ефект засобу:

  1. Спочатку необхідно нанести трохи JsDerma Acnetrix Defense Ampoule, а після повного вбирання використовувати Vitanate VITA-3 Serum, що дозволить посилити антисептичну дію та значно зменшити вироблення себуму.
  2. Пару крапель Acnetrix Defense Ampoule змішуємо з невеликою кількістю Vitanate VITA-3 Serum і рівномірно розподіляємо суміш на обличчі.
  3. Спочатку використовуємо J'sDerma Acnetrix Defense Ampoule, чекаємо повного вбирання засобу і наносимо Acnetrix Control AC Serum, що дозволяє максимально посилити дію обох засобів.
  4. Змішуємо пару крапель J'sDerma Acnetrix Defense Ampoule із Acnetrix Control AC Serum і рівномірно розподіляємо по всій шкірі.
Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Проблемна
Вирішує проблему
Акне, Запалення
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
15 мл.
Призначення
Анти-акне, Антиоксидантне, Антибактеріальне
To Top