logo
Немає у наявності
Артикул
CDB-HAB5S

Сироватка з гіалуроновою кислотою Cos De BAHA Hyaluronic Acid B5 (D-Panthenol) Serum

Сироватка з гіалуроновою кислотою Cos De BAHA Hyaluronic Acid B5 (D-Panthenol) Serum 2 5 5 1

Сироватка Cos De BAHA Hyaluronic Acid B5 (D-Panthenol) Serum здатна швидко заспокоїти подразнену шкіру, інтенсивно зволожуючи її, перешкоджаючи випаровування вологи та появі ознак зневоднення. Використання засобу дозволяє створити на шкірному покриві невидиму захисну плівку, що дозволяє шкірі надовго зберігати вологу.

Special Price 545,00 ₴ Regular Price 865,00 ₴
Об’єм
30 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Сироватка Cos De BAHA Hyaluronic Acid B5 (D-Panthenol) Serum допомагає боротися з ознаками старіння, активно розгладжуючи зморшки, помітно зменшуючи кількість заломів та запобігаючи втраті шкірою пружності. Роздратована і схильна до запальних процесів шкіра набуває здорового вигляду, що можливо завдяки заспокійливому та загоюючому ефекту.

Основні діючі компоненти

У складі зволожуючої та омолоджуючої сироватки Cos De BAHA Hyaluronic Acid B5 (D-Panthenol) Serum міститься багато корисних інгредієнтів:

  • завдяки ніацинаміду, відбувається стимуляція вироблення колагенових волокон та покращення природного захисту. Знижується втрата вологи та ступінь пігментації. Речовина пом'якшує, покращує еластичність, зволожує і робить пори невидимими, освіжаючи та покращуючи циркуляцію крові;
  • за рахунок алантоїну відбувається нормалізація виробітку підшкірного жиру. Речовина має протизапальний ефект, заспокоюючи роздратовані ділянки шкіри;
  • бетаїн відповідає за зволоження, усунення почервоніння та створює захист від негативного впливу навколишнього середовища;
  • рослинні компоненти тонізують і заспокоюють шкірний покрив, надають антибактеріальну дію та насичують корисними елементами, внаслідок чого шкіра набуває гарного кольору та м'якості.

В інтернет магазині корейської косметики New Skin можна купити Cos De BAHA Hyaluronic Acid B5 (D-Panthenol) Serum у Києві та Україні за найнижчою ціною, з доставкою в будь-яке місто країни. Корейська сироватка для обличчя дозволить швидко наповнити шкіру енергією та силою, роблячи її здоровою та красивою на вигляд.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння
Тип засобу
сироватка для обличчя
Об'єм
30 мл.
Призначення
Зволоження
To Top